Rasprodate karte za povratničku turneju grupe Oasis sledećeg leta

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Karte za povratničku turneju grupe Oasis danas su rasprodate za svih 17 svirki za koje je bend najavio da će održati širom Velike Britanije i Irske sledećeg leta, piše Bi-Bi-Si (BBC).

Tokom dana, stotine hiljada fanova je čekalo u redovima onlajn, dok su drugi smešteni u virtuelne ''redove za čekanje da pristupe redovima'', kako bi kupili kartu za prvu turneju Oasis-a nakon 15 godina.

U roku od nekoliko minuta od početka rasprodaje jutros, neki fanovi koji su tražili karte za nastupe na londonskom stadionu Vembli sledećeg jula i avgusta zatekli su više od milion ljudi ispred sebe u redu.

Takozvano ''dinamično određivanje cena“ na sajtu Tiketmaster, gde cene rastu u skladu sa potražnjom, postavilo je cene neke preostale karte na oko 355 funti (oko 420 evra) plus naknade, u odnosu na 135 funti (oko 160 evra) kada je prodaja počela.

"Promoteri i umetnici određuju cene ulaznica. Cene mogu biti fiksne ili tržišne. Karte na tržištu su označene kao 'Platinum' ili 'In Demand'", saopštio je Tiketmaster.

Grupa Oasis osnovana je u Mančesteru 1991, a najpoznatija je po kolekcijama "Time Flies", "What's The Story Morning Glory" i "Definitely Maybe", koje se od petka nalaze u ​​prvih pet albuma na britanskim top listama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA