Džoni Mar reagovao na želju fana da se grupa The Smiths ponovo okupi

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Džoni Mar je odgovorio na pozive obožavalaca da se grupa The Smiths ponovo okupi nakon što je bend Oasis počeo ponovo da funkcioniše.

Od tada, fanovi drugih bendova sa burnom istorijom nadaju se da će se njihovi favoriti pomiriti - jedan takav slučaj je grupa The Smiths. U javnosti se govorilo svađi između pevača benda Morisija i gitariste Džonija Mara.

"Ako Oasis može to da uradi, mogu i The Smiths-i (ja sam u zabludi)", napisao je jedan fan.

Reagovao je Džoni Mar, koji je objavio fotografiju bivšeg lidera UKIP-a Najdžela Faraža sa čašom piva.

Ovo nije prvi put da je muzičar objavio nešto u vezi sa Faražom kada su ga pitali o The Smiths-ima.

Mar je još 2016. odgovorio na Morisejeve komentare o tome da je za Bregzit i da je za Najdžela Faraža - dodajući da su njegova politička uverenja još jedan razlog zašto je ponovno okupljanje The Smiths-a malo verovatno.

Nakon što su objavljeni rezultati EU referenduma, Morisi je izazvao kontroverzu među mnogim svojim fanovima kada je rezultat pozdravio kao "veličanstvenim" – i nazvao Najdžela Faraža "liberalnim vaspitačem". Mar je kasnije pokušao da se distancira od uverenja svog bivšeg kolege iz benda.

A onda je 2019. godine, kada je odgovorio na glasine da će se indi veterani reformisati sa Morisijem na čelu, Mar je odgovorio tvitom od četiri reči - "Najdžel Faraž na gitari".

(Telegraf.rs/NME)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA