Oasis ponovo nastupa? Braća Galager zakopala ratne sekire, pominje se turneja sa ogromnom zaradom

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako stvari stoje, grupa Oasis mogla bi da ponovo okupi nakon 15 godina pauze. Liam Galager je posvetio pesmu grupe Oasis "Half The World Away" svom bratu Noelu tokom nastupa na Reding Festivalu u nedelju uveče - nakon što su njih dvojica zakopali ratne sekire, kako se navodi, tokom kasnog noćnog telefonskog poziva.

"Želim da posvetim ovu pesmu Noelu je*enom Galageru", rekao je Liam sa scene.

Ranije tokom dana, Liam Galager je podstakao spekulacije da bi se mogao ponovo udružiti sa Noelom za dugo očekivani povratak grupe Oasis, uprkos njihovoj dobro dokumentovanoj otuđenosti.

Obožavaoci su pozvali par da se pregrupiše od njihovog eksplozivnog razlaza 2009. godine, koji je izazvan tučom iza scene na festivalu "Rock en Seine" u Parizu.

"Noel i Liam nikada neće biti najbolji prijatelji, ali žele da vrate Oasis fanovima. Ne postaju mlađi i potražnja je ogromna. Odlučili su da je sada ili nikad... Oni znaju da će ovo okupljanje ući u istoriju muzike", rekao je izvor za The Sun.

Profesor Džonatan Šalit predsednik agencije za talente InterTalent, rekao je za The Sun da bi braća Galager mogla da zarade više od 400 miliona funti od turneje i svih preostalih poslova.

Kako je navedeno, članovima grupe Oasis je obećan iznos od 50 miliona funti da se bend reformiše i krene na globalnu turneju, a Liam je izgleda potvrdio ponovno okupljanje.

Kaže se da je ta suma ubedila zaraćenu braću Noela i Liama da zakopaju ratne sekire 15 godina nakon što su se poslednji put zajedno pojavili na sceni.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Video: Ed Širan se obratio na srpskom na koncertu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA