Poznati sastav Imagine Dragons napustio član benda

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oglasio se saopštenjem

Bubnjar grupe Imagine Dragonsa Danijel Placman najavio je odlazak iz benda. Muzičar, koji je deo poznatog sastava od 2011. godine, se oglasio saopštenjem na društvenim mrežama.

"Posle neverovatnog putovanja od više od decenije, napuštam neverovatan bend Imagine Dragons. Želeo sam da podelim svoju najdublju zahvalnost vama, fanovima, za vašu nepokolebljivu podršku i delite sa mnom radost muzike. Povezivanje sa svima vama je zaista bio vrhunac ovog poglavlja. Uzbuđen sam što ću uskoro moći da podelim nešto više o projektima na kojima sam vredno radio poslednjih nekoliko meseci, a koji su usredsređeni na moju najveću strast: snimanje filmova i komponovanje. Obećavam da ćete prvi saznati. Ostanite sa mnom", naveo je Placman.

Imagine Dragons su najavili Placmanovu zamenu. Međutim, vredi napomenuti da izgleda da nije bilo loše krvi u Danijelovom odlasku iz benda, pošto su basista i klavijaturista Imagine Dragons-s podržali svog dokjučerašnjeg kolegu iz benda.

Placman je svirao na pet od šest albuma grupe.

(Telegraf.rs/NME)

Video: Stanković: Izazov u seriji "Sablji" je bio izbalanisirati činjenice sa elementima fikcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA