Zbog veliko interesovanja, grupa Tap 011 nastupiće i 7. decembra u mts Dvorani

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sastav koji je domaćom scenom vladao tokom 90-ih godina, poslednjih godina se ponovo vratio u centar pažnje domaće muzičke scene

Zbog velikog interesovanja za koncert zakazan za 06. decembar, pop fenomen devedesetih -grupa TAP 011 zakazala je još jedan koncert koji će u kultnoj dvorani biti održan samo dan kasnije- 07. decembra. Grupa uz koju su rasle mnoge generacije, a i dan danas se njihovi hitovi vrte na radio stanicama, prirediće publici prednovogodišnju žurku za pamćenje!

Sastav koji je domaćom scenom vladao tokom 90-ih godina, poslednjih godina se ponovo vratio u centar pažnje domaće muzičke scene.

Naime, nakon što su maja ove godine bili gosti na koncertu Goce Tržan, kada su publiku doslovno doveli do “ludila”, otpevavši nekoliko hitova iz jeka svoje karijere, Tapovci se vraćaju na scenu mts Dvorane spremni da ponove doživljaj u još većim razmerama.

Sastav TAP 011 je počeo svoju karijeru 1994. godine , a prethodnik je bila rep grupa Tapiri, koju su činili Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera i još neki promenljivi članovi. Međurim, 1994. u bend ulaze dve nove pevačice, Ivana Pavlović (sada Peters) i Goca Tržan i tada grupa menja svoj muzički žanr.

Grupa dobija naziv tako što je od Tapiri skraćena reč i ostaje samo Tap, a 011 je dodato jer je to pozivni broj za Beograd, a oni su svi bili iz Beograda. Bend je u aktivnom periodu rada izbacio pet studijskih albuma ( Novi svet, Gaće, Igra, Čudesna ploća, Peti element ), dok su apsolutni hit singlovi postale pesme Bunda, Gaće, Zbog tebe, Lesi, Dosadan dan, Okreni broj 95, Plava, Reka, Kapetan lađe...

Bend je imao i smenu pevačica kada je Goca Tržan započela svoju samostalnu karijeru, te su na njenom mestu od 2000. do 2002. bile Ana Štajdohar i Nataša Guberinić. Grupa ponovo počinje sa radom od 2011. i sada uprkos solo karijeri Goce Tržan i članstvu Ivane Peters ( lider i glavni vokal ) u bendu Negativ, Tapovci nastupaju širom Srbije.

KARTE ZA KONCERTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA MTSDVORANA.RS

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA