Čuveni bend otkazao turneju u poslednjem trenutku, fanovi pobesneli

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Članovi benda nisu dali objašnjenje fanovima zašto su se povukli sa turneje povodom 50. godišnjice

Fanovi grupe Journey su na društvenim mrežama izrazili svoje razočarenje nakon što je legendarni rok bend otkazao turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj u poslednjem trenutku.

Članovi benda nisu dali objašnjenje fanovima zašto su se povukli sa turneje povodom 50. godišnjice, a jedino obrazloženje je bilo to da su se desile "okolnosti van njihove kontrole".

Rok bend, osnovan 1973. godine, izdao je saopštenje svojim obožavaocima u sredu u kojem tvrdi da će biti povraćaj novca za kupljene ulaznice.

"Zbog okolnosti koje su van kontrole benda, turneja Journey-a u Velikoj Britaniji i Irskoj je nažalost otkazana. Povraćaj sredstava će biti izvršen na mestu gde je kupljena ulaznica", navodi se u obrazloženju.

Obožavaoci koji su već kupili karte takođe su se osećali užasno nakon što su od servisa Ticketmaster primili elektronsku poruku u kojoj se tvrdi da su datumi otkazani.

Na društvenim mrežama da izrazi svoje nezadovoljstvo.

"Turneja otkazana bez saopštenja?!?!'; 'Zašto ste upravo otkazali svoju turneju po Velikoj Britaniji!'; 'Dablin otkazan... letovi, hotel i karte su već rezervisani za 3 obožavaoca... Hvala, putovanje.'; "Zašto je vaša turneja po Velikoj Britaniji otkazana? Šokiran sam i veoma tužan", bili su samo neki od statusa.

Prema Coast Reporter-u, bend je u nizu pravnih sporova, uključujući dugogodišnjeg klavijaturistu Džonatana Kejna (74), koji traži od sudije da reši zastoj u vezi sa "Freedom 2020", kompanijom osnovanom pre tri godine da nadgleda finansije vezane za turneje, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA