Petrov - Mon Frère : Nesvakidašnji benger i duet sa samim sobom!​

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Petrov je svoje fanove danas obradovao svojim novim izdanjem

Gotovo od prvog trenutka kada se pojavio na sceni, mladi izvođač, svima, a naročito generaciji Z poznat pod pseudonimom Petrov, privukao je veliku pažnju javnosti. Po svemu što je do sada pokazao, ali i dalje pokazuje na sceni, može se videti da je, iako ima svega 18 godina, potpuno spreman na sve izazove koje šoubiznis nosi sa sobom!

Petrov je svoje fanove danas obradovao svojim novim izdanjem. U pitanju su spot i pesma “Mon Frere”. Ovaj mladi izvođač pre nekoliko dana objavio je i tizer za novu pesmu na društvenoj mreži Tik-tok, koji je u kratkom vremenskom periodu dostigao preko 1.000 kreacija. Iako se “Mon Frere” po dosta čemu razlikuje od njegovih dosadašnjih projekata, najviše se ističe po jednom duhovitom potezu: pesma je duet koji je ovaj simpatičan mladi autor snimio sam sa sobom.

Iako možda za mnoge ovo na prvi pogled deluje kao nepromišljena odluka, kada se razmisli dva puta, zapravo je potpuno suptorno. Oni koji malo dublje prate karijeru ovog izvođača znaju da se ovaj momak pojavio na sceni tako što je radio potpuno drugačiji fazon pesama nego što je to sada slučaj, kao i da je nosio masku, te da nije prikazivao lice.

Nakon nekog vremena Petrov je odlučio da otkrije svoje pravo lice, a potom i izbacio brojne hitove kao što su “Rari”, “Petrov”, “Premiata”, “Milly” i druge, te prešao većinski na komercijalniji zvuk sa pomalo kontroverznim tekstovima. Iako ga je publika od starta prihvatila u svemu što je radio i radi, oni koji su među prvima ispratili pojavu ovog momka na sceni bili su pomalo nostalgični za imidžom i zvukom sa početka.

Kako bi udovoljio fanovima, a malo i sebi u želji da se osvrne na početke zbog kojih je danas tu gde jeste, Petrov je danas objavio duet sa samim sobom. Možemo reći da su izvođači pesme “Mon Frere”, u stvari dva Petrova: onaj stari, ali i ovaj novi, dok je sama pesma kombinacija stila sa početka i komercijale koja ga je digla u visine i dovela do preko 200 hiljada mesečnih slušalaca na platformi Spotify.

Ono po čemu se Petrov izdvaja jeste i činjenica da pored toga što je izvođač, tekstove za svoje pesme potpisuje sam. Već godinama je veran istoj izdavačkoj kući pod nazivom Aquilla, čiji je predstavnik, a na čijem je YouTube kanalu i objavio pesmu. Digitalnu distribuciju muzike na striming servise još jednom je poverio kompaniji EMDC Network, vodećem muzičkom distributeru na ovim prostorima, sa kojom je više puta imao uspešne saradnje.

(Telegraf.rs)

Video: Velikani rok muzike Deep Purple nastupili pred punim Tašmajdanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA