Vikend na Divčibarama: Poznata kompletna satnica Mountain Music Festa

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival održava se na Divčibarama za vikend, odnosno od 2. do 4. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala

Festivalske kapije se otvaraju u petak 2. avgusta u 17.00 časova, kada će na Staza bini nastupiti Kviz Roudi. U 18.15 na scenu stupa hrvatski pop bend Svemirko, dok će od 20.00 posetioci imati prilike da đuskaju uz rok zvuk grupe Partibrejkers. U 21.45 na Stazu stupa crnogorski hip-hop duo Who See, dok će prvo veče MMF-a nastupom od 23.15 zatvoriti Mile Kekin, pevač i tekstopisac kultne rok grupe Hladno pivo.

Po prvi put ove godine, Breza bina će u petak, prve večeri MMF-a, ugostiti ljubitelje elektronskog zvuka. Ana Uzelac otvara program u 17.00, nakon čega od 18.30 miks pult preuzima DJ Doo. Nikola Vemić nastavliće da razigrava ljubitelje elektronskog zvuka od 20.30 do 22.30, kada na scenu stupa Marko Milosavljević, koji će zaključiti prvo veče festivala na najmlađoj bini.

Drugog dana, u subotu 3. avgusta, muzički program počinje od 12.00, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti White City Soul. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Milky, Silky, Marquez, Peppe i Afrofox, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 23.30 do pola sata posle ponoći.

Za dobru zabavu i još bolju muziku na Staza bini drugog dana zaduženi su Artan Lili od 17.00, a potom i Neno Belan od 18.30. Od 20.15h nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 22.00 čuveni hrvatski reper Vojko V, dok će kraj drugog dana MMF-a obeležiti Mortal Kombat uz karakterističan metal-pank zvuk.

Mountain Music Fest Foto: Promo/ Dobrica Mitrović

Najmlađa bina – Breza stage, 3. avgusta ugostiće Corey Wilcox-a od 16.00, potom Knower-a od 17.30, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Danilo Kas b2b Sergej Krstić, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije nastupati od 19.00, pa sve do 00.30.

MMF Afterday, odnosno nedelja 4. avgust rezervisana je za opuštanje i kvalitetan elektrosnki zvuk. Na Vinil stejdžu će se od podneva do 19.00 smenjivati Crni Dule, Timbe i DJ Iron, dok će najmlađa bina Breza u istim terminima ugostiti Osamdesete, Yugowav i Funkier.

Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Satnicu za sadržaje poput Avantura park, Zipline-a, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnih i edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete pronaći veb-sajtu mmf.rs.

Podsećamo, za sve posetioce koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje i kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija i otvara se u petak u 12.00.

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Sastanak Vučića sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA