Fešta u čast Olivera: Vela Luka krcata, bakljada, orili se hitovi Dragojevića

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Veče su uveličali Jelena Rozga, Petar Grašo i mnogi drugi

Održana je još jedna manifestacija pod nazivom "Trag u beskraju" u čast Olivera Dragojevića. Vela Luka bila krcata ljudima, koji su došli da slušaju pesme koje je tokom života pevao čuveni splitski pevač.

Veče su uveličali Jelena Rozga, Petar Grašo i mnogi drugi, koji su pevali čuvene numere Olivera Dragojevića. Naravno, bilo je i bakljade.

Kako je bilo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Grašo se prisetio trenutaka da Oliverom Dragojevićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koga

    30. jul 2024 | 06:24

    Više ovaj srbomrzac interesuje.

  • Mile

    30. jul 2024 | 10:41

    Opet Srbija vise slavi Hrvate koji su "pozitivno" pricali o nama nego svoje ! Dokle ?Slusajuci radio Beograd 1 i program 202 sticemo utisak da sam dosli u Hrvatsku ! Da li gradjani Srbije treba da placaju predplatu, a da se promovise Hrvatska muzika? Dokle? Mozda urednica 202 ( b92) i urednici Radio BGD platu primaju u Zagrebu ili se to zove dodatak na platu? Letovanje o trosku Hrvata na raznim mestima ! Zasto cuti javnost ? Nemam nista protiv pokojnika ali nije zasluzio paznju jer je njega bilo briga za nas o tome procitajte na internetu sta je izavila njegova supriga. NE znam kako to iz Crne gore napad na Dubrovnik izvodi Milo Crnogorac a Srbi krivi ? Dokle zamena teza? "Srbi popalili i opljackali konavle i caftat", a svi znao da su to radili Crnogorci !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA