Laka promoviše novi album „Mama“ na specijalnom koncertu u KC Gradu

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Laka se konačno vraća na beogradsku scenu, kako bi svojoj publici predstavio novi album „Mama“

Omiljeni muzičar Laka vraća se na beogradsku i zagrebačku scenu s posebnim koncertima povodom promocije predstojećeg albuma „Mama“. U Beogradu koncert će biti održan u petak, 15. novembra u KC Gradu, dok će u Zagrebu svirati 14. novembra, u klubu Sax!

Laka se konačno vraća na beogradsku scenu, kako bi svojoj publici predstavio novi album „Mama“ koji izlazi u oktobru za Dallas Records. Njegov beogradski koncert u KC Gradu 15. novembra organizuje Glitch Records.

Konačno je stiglo najbolje vreme za promociju novog albuma ’Mama’. Samo je jedna mama! Neizmerna je radost što ćemo promovisati novi album i u Zagrebu i u Beogradu. Dođite da pevamo iz stomaka“, kaže o predstojećim koncertima Laka, koji je za ovogodišnji Međunarodni dan žena objavio novi singl i spot „Mama“ i tako najavio istoimeni album.

Laka, čije je pravo ime Elvir Laković, poznati je bosanskohercegovački pevač i kantautor. Njegov prepoznatljiv stil, u kojem kombinuje elemente popa, roka i etno muzike, osvojio je srca publike širom regiona. S karijerom koja traje više od dve decenije, Laka je jedan od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima. Njegov nastup na Evroviziji 2008. godine s pesmom „Pokušaj“ ostavio je snažan utisak na evropsku publiku i potvrdio njegov status regionalne zvezde.

Ulaznice za koncert u KC Gradu dostupne su na Tickets.rs, po ceni od 1.500 dinara. Koncert počinje u 21h.

(Telegraf.rs)

Video: Velikani rok muzike Deep Purple nastupili pred punim Tašmajdanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA