Nešto sasvim drugačije od onoga šta je snimao: Nenad Ćeranić ima novu pesmu "Linija života"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nova pesma zove se "Linija života" i Nenad je kao i do sada autor muzike i teksta uz podršku Aleka Aleksova koji je aranžer i muzički producent pesme

Nenad Ćeranić objavio je spot za novu pesmu koja nosi naziv "Linija života". Kako se navodi, u pitanju je nešto sasvim drugačije od pesama koje je do sada snimao, a pamtimo ga po pop hitovima "Nek' padaju kiše", "Neka pričaju ljudi"...

Nova pesma zove se "Linija života" i Nenad je kao i do sada autor muzike i teksta uz podršku Aleka Aleksova koji je aranžer i muzički producent pesme.

Pesma odiše melodijom grčke i orijenta i protkana je duboko emotivnim tekstom. Produkcija pesme rađena je nekoliko meseci da bi se dobio prezentan zvuk svetskog nivoa i u snimanju su učestvovali brojni poznati instrumentalisti. Nenada trenutno inspiriše grčka i orijentalna muzika pa je samim tim pesma "Linija života" uvod u Nenadovo novo muzičko poglavlje.

Nenad Ćeranić - "Linija života":

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra za kraj Arsenal festa 2024

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA