BEDOUIN konačno u Srbiji! ILLUSIONS dovodi poznati DJ duo u Beograd!

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kao muzičari, pevači, tekstopisci i multi-instrumentalisti, osvojili su svet svojim nesvakidašnjim muzičkim umećem, prepoznatljivog i bezvremenskog zvuka

ILLUSIONS ne prestaje da nas oduševljava svojim impresivnim line up-om i za kraj letnje sezone, najavljuje spektakularan matinée sa najlepšim zalaskom sunca 14. septembra na Kalemegdanu sa početkom u 19h.

Prvi put u Srbiji u Beogradu, nastupaće, najtraženiji izvođači, DJ- duo BEDOUIN, američki produkcijski sastav koji se sastoji od Tamer Malki i Rami Abousabe, dele široku muzičku viziju koja se zasniva na njihovim raznovrsnim uticajima zahvaljujući njihovom bliskoistočnom nasleđu.

Kao muzičari, pevači, tekstopisci i multi-instrumentalisti, osvojili su svet svojim nesvakidašnjim muzičkim umećem, prepoznatljivog i bezvremenskog zvuka. Njihove sofisticirane produkcije su predstavljene na nekim od najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća, kao što su Crosstowns Rebels, Get Physical, All Day I Dream,Circoloco, a nedavno i njihov sopstveni otisak - Human By Default.

U želji da pruže uvek nešto novo i drugačije, stvaraju jedinstvenu i fantastičnu kombinaciju, veštim miksovanjem i selektovanjem raznovrsnih žanrova. Energiju i vibracije koju hedlajneri nose sa sobom se ne propuštaju!

Zatim, vrlo autentična, talentovana MAGDALENA DJ i producentkinja, jedna je od vodećih techno izvođača, koja se jako brzo uzdiže na globalnoj sceni, tokom njegnog nastupa možete očekivati putovanje koje je inspirisano zvucima Detroita i ranih 90-ih godina techno scene.Vikend za vikendom, ona ostavlja malo prostora za odmor, uvek je u potrazi za sledećom izvanrednom žurkom. MAGDALENA se čvrsto etablirala kao umetnica, promoterka i DJ, okružena muzičkim uticajima Hamburga, uronjena u nemački procvat Deep Melodic i Indie- Techno scene. Od njenih renomiranih događaja SHADOWS održanih širom Ibice, Evrope, Severne Amerike do njene impresivne diskografije, izdavačkih kuća: Diynamic, Mobilee, Kitball, Selador do Bedrock Records, Crosstovn Rebels i mnogih drugih. Za njenu muziku možemo reći da je atmosferična, improvizacijam i miksovanjem ,ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert američkog sastava Thievery Corporation

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA