Rok apoteka nakon brojnih letnjih nastupa objavila digitalno izdanje drugog albuma „Drugačiji od drugih“

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Skoro godinu dana nakon vrlo uspešnog prvog albuma, ovaj album donosi sveže zvuke i introspektivne pesme koje odražavaju razvoj benda

Novosadski bend Rok Apoteka, poznat po svojoj jedinstvenoj mešavini žestokih gitarskih rifova i emotivnih tekstova, objavila je digitalno izdanje drugog albuma „Drugačiji od drugih“.

Skoro godinu dana nakon vrlo uspešnog prvog albuma, ovaj album donosi sveže zvuke i introspektivne pesme koje odražavaju razvoj benda.

„Svaka pesma je pažljivo komponovana i nosi autentični zvuk i energiju koji su oduvek bili zaštitni znak Rok Apoteke“ kažu članovi benda koji čine Ivan Bošnjaković (vokal i gitara), Duška Jakšić (vokal), Kristina Jevtović (klavijature, prateći vokal), Nemanja Necić (bas gitara, prateći vokal), Sebastijan Šimunović (bubnjevi) i Daniel Kulišić (gitara).

Album „Drugačiji od drugih“ je objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music. Digitalno izdanje je izašlo krajem juna, a fizičko CD izdanje se očekuje krajem godine.

Album se sastoji od deset pesama, a u dve pesme se javila saradnja sa grupama Iskaz i Srčani udar.

„Pripremite se za muzičko putovanje koje će vas voditi kroz lavirint emocija, sa singlovima koji su već osvojili srca publike i obećavaju da će postati hitovi!“ dodaje bend.

Rok apoteka je objavljivanje albuma najavila video spotom za pesmu „Kako boli kada ćutiš“ koji možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=B2ouTiAuDbo

Bend ovog leta ima veliki broj nastupa, a neki od njih su na Festivalu craft piva u Šamcu, Danima piva u Zrenjaninu i Laktašima, moto skupu u Vrbasu, Brestaču, Gradačcu, Modriči, Apatinu...

Album ,,Drugačiji od drugih" možete poslušati na ovom linku: https://snd.click/tdyz

(Telegraf.rs)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA