Viz Kalifa zapalio džoint na bini, odmah reagovala policija i uhapsila ga: Pogledajte snimak sa lica mesta

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper kaže da nije hteo da uvredi državu Rumuniju

Reper Viz Kalifa uhapšen je u Rumuniji nakon što je zapalio marihuanu na bini. Američki hip-hoper nastupio je kao hedlajner na Beach Please! Festivalu u letovalištu Kostinešti, u okrugu Konstace, na obali Crnog mora tokom vikenda, piše NME.

Tokom svog performansa, odvojio je trenutak da popuši džoint dok je u pozadini išla pesma "The Next Episode" Dr. Drea.

Ubrzo nakon njegovog nastupa, počeli su da kruže snimci hapšenja repera na festivalu. Na snimku se može videti Kalifa kako je u pratnji policajaca. Kanabis je nezakonit za rekreativnu upotrebu u Rumuniji.

U saopštenju za medije rumunskog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala DIICOT piše: "Tokom recitala održanog tokom muzičkog festivala održanog u letovalištu Kostinešti, okrug Konstanca, (Kalifa) je posedovao preko 18 grama kanabisa (rizična droga) i konzumirao (na sceni) još jednu količinu kanabisa u obliku kraft cigarete. Jasno stavljamo do znanja da, tokom čitavog krivičnog procesa, istražena lica koriste procesna prava i garancije predviđene Zakonikom o krivičnom postupku, kao i pretpostavku nevinosti", navodi se u objavi prenosi, The Hollywood Reporter.

Kako piše Metro, reper je bio ispitivan u stanici, da bi posle bio pušten iz pritvoran. Viz Kalifa se posle svega oglasio na društvenim mrežama.

"Sinoćni nastup je bio neverovatan. Nisam mislio da ne poštujem zemlju Rumunije time što sam zapalio na bini. Poštovali su me i pustili. Vraćam se uskoro. Ali bez velikog džointa sledeći put", naveo je Kalifa.

(Telegraf.rs)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA