Marko Nikolić objavio novi singl: Poslušajte "Ponovo"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Marko je tokom svoje više od 20 godina duge karijere sarađivao sa mnogim poznatim muzičarima i producentima

Kantautor Marko Nikolić, poznat po emotivnim ljubavnim pesmama koje osvajaju na prvo slušanje, objavio je novu pesmu “Ponovo”. Pesma je vesela, ritmična i nosi poruku nade i ponovnog otkrivanja sreće, što nam je svima potrebno.

"Srećan sam da mogu da vam predstavim još jednu pesmu sa novog albuma, koji će izaći na jesen. Odlučio sam da baš ovu pesmu predstavim publici, jer verujem da muzika ima moć da nas poveže i podseti na lepe trenutke, pa se nadam da će “Ponovo” upravo to i učiniti. Ritam pesme je pogodan za period koji je pred nama, kada smo uglavnom opušteni i uživamo u letnjim danima. Takođe, nadam se da će se mnogi prepoznati u pesmi "Ponovo" i da će uživati u njoj, kao što uživam i ja dok je pevam." poručio je Marko.

Iako je Marko kompletan autor većine pesama koje je do sada objavio, najnoviju pesmu potpisuje Slavko Milovanović, a Marko je uradio aranžman. Spot je režirao Milan Mihajlović, a osim Markovog benda koji čine vrhunski muzičari i prateći glasovi, pesmu je obogatio i “White Quartet” čeliste Martina Kutnara.

Marko je tokom svoje više od 20 godina duge karijere sarađivao sa mnogim poznatim muzičarima i producentima, a tako će biti i tokom rada na novom albumu koji će objaviti na jesen. Album će biti masterizovan u čuvenom Abbey Road studiju u Londonu, a za mastering će biti zadužen Alex Wharton, koji sarađuje sa Rolling Stones-ima, Paul Mc Cartney-em, Coldplay-om i drugim svetskim zvezdama.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert benda Rambo Amadeus & Organic Trio ft. Alba Nacinovich u okviru festivala Jazz in the Garden

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA