Pesma Lene Kovacevic "Ciao amore" na italijanskim portalima

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako su naveli u tekstu:” Sa italijanskim naslovom i refrenom, „Ciao Amore“ je privlačna, slatka, romantična pesma, sa privlačnom melodijom i delikatnim, elegantnim zvucima, koja vam brzo uđe u glavu.”

Nova pesma Lene Kovačević "Ciao amore" od sada se može čuti i u Italiji, a o ovoj pesmi je pisao i italijanski portal FreeSkipper koji je prati još od izbora za Pesmu Evrovizije. Preveli su ceo tekst koji je na srpskom jeziku i napisali svoje utiske kao preporuku. Kako su naveli u tekstu:” Sa italijanskim naslovom i refrenom, „Ciao Amore“ je privlačna, slatka, romantična pesma, sa privlačnom melodijom i delikatnim, elegantnim zvucima, koja vam brzo uđe u glavu.”

Ceo tekst je na ovom linku: https://freeskipper.altervista.org/la-cantante-serba-lena-kovacevic-e-il-suo-omaggio-allitalia/

Ovog leta Lena nastup širom regiona, nedavno je održala koncert na otvaranju 25. jubilarnog Internacionalnog JazzFesta u Kragujevcu, sledi koncert 11.07. na Velikoj letnjoj sceni u Sokobanji, zatim 18.07. nastup u Podgorici, 20.07. u Kotoru, 27.07. u Donjem Milanovcu, zatim u Trstu (Italija).

Autor muzike, aranžmana i produkcije pesme "Ciao amore" je Darko Dimitrov dok je autor teksta Maja Radivojević sa kojom je Lena i ranije saradjivala. "Ciao amore" kombinuje srpski jezik i fraze na italijanskom jeziku inspirisane Leninim pojavljivanjima prethodnih meseci na italijanskim portalima. Pesma "Ciao amore" asocira na ritam leta, osećaj blizine morske obale uz posebno uklopljen zvuk trube i prizvuk italijanske razigranosti.

(Telegraf.rs(

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA