Vreme čitanja: oko 3 min.

Danas počinje Arsenal Fest, rasprodati i kompleti za sva tri dana!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vodič kroz Arsenal Fest 2024: Saznajte sve informacije na jednom mestu!

  • 0
Arsenal fest Foto: Promo/ Live Production

Četrtnaesti Arsenal Fest počinje danas u prostoru Kneževog Arsenala u Kragujevcu. Za tri dana, uz rekordan broj izvođača u punom festivalskom kapacitetu, očekuju se rekordi i kad je poseta u pitanju. Pojedinačne karte za treće veče su uveliko rasprodate, a uoči početka ovogodišnjeg Arsenala, rasprodati su i kompleti karata za sva tri dana!

Kapije festivala će se svakog dana otvarati u 18 časova, a ulaz za posetioce biće moguć sve do 01.30 časova. Na samom ulazu biće omogućena, na vidno označenim mestima, kupovina preostalih karata, preuzimanje narukvica za VIP 1, VIP 2 i VIP 3 ulaznica (radno vreme od 17 do 01 časova), kao i kupovina Cashless kartica (radno vreme od 18 do 06 časova).

Na Arsenal Festu 2024 ponovo će biti omogućen sistem beskontaktnog plaćanja. To znači da će se sva plaćanja u okviru festivalskog prostora vršiti putem platnih kartica, koje će biti dostupne na samom festivalu, na jasno obeleženim mestima – na samom ulazu, kod Chill zone, Foodline-a i kod Main stage-a. Cena Cashless kartica je 100rsd, a nakon kupovine uplaćujete željeni iznos na nju i koristite je kao jedino sredstvo plaćanja na festivalskom prostoru.

Kod Main stage-a biće i INFO pult gde će moći da se dobiju sve informacije vezane za satnicu, Cashless, mapu festivala, radnom vremenu, kao i mogućnost Izgubljeno/Nađeno. Radno vreme INFO pulta biće od 20 do 04 časova.

Kao i svake godine, biće postavljen Merch štand gde će posetioci moći da kupe Arsenal Fest aksesoare koristeći isključivo Cashless karticu za plaćanje, kao i BRZRKR, seriju stripova na srpskom koju su kreirali i napisali Keano Reeves i Matt Kindt, a koje je nacrtao Ron Garney, u izdanju System Comic-a, izdavača iz Beograd.

Arsenal Fest takođe ima i bogat prateći program! U Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja u Kragujevcu sve do 1. jula biće otvorena maestralna izložba "Andy Warhol". Tokom trajanja festivala, istaknuta street art umetnica Kraljica Vila - TKV crtaće murale u prostoru Arsenal Festa, a biće upriličena i izložba skulptora autora Arpada Slancika.

Kao i prethodnih godina, koristiće se trajne plastične čaše koje se ne bacaju, a njih možete kupiti po ceni od 150rsd. Ovogodišnje izdanje, kao i lani, biće u duhu zaštite životne sredine i odgovornog odnosa prema prirodi.

Arsenal Fest 2024 Foto: Promo

U saradnji sa kompanijom Ball Packaging i projektom "Svaka limenka se računa", na licu mesta biće organizovano sakupljanje iskorišćenih aluminijumskih limenki za piće u cilju njihove reciklaže. Promoterke sa rančevima, u koje je moguće odložiti iskorišćenu limenku, biće na licu mesta, a zahvaljući smart flex sistemu, najodogovrniji posetilac svakog dana biće nagrađen ulaznicom za naredno izdanje Arsenal festa. Pixelata, svojevrsno platno napravljeno od limenki, na kreativan način će podsećati posetioce na značaj i potencijal reciklaže.

Kao zvanično osiguranje, UNIQA se pridružila prijateljima Arsenal Festa i pobrinula da festival i svi njegovi posetioci budu osigurani. Uz ovo partnerstvo, zagarantovana je dobra i sigurna zabava.

Kao i svake godine u Velikom Parku u Kragujevcu, pored samog ulaza na stadion Čika Dača, po ceni od 1.500rsd moći će da se kampuje u periodu od 27. juna od 12 časova, sve dok 30. juna do 12. časova. Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima, a ulaz je moguć uz obaveznu odštampanu kartu.

U Kosovskoj ulici u periodu od 27. do 29. juna od 18 do 03 časova, biće izmenjen režim saobraćaja.

Poznata je i satnica festivala:

MAIN STAGE

Četvrtak, 27. jun
 
20:00 Asian Dub Foundation
21:40 Partibrejkers
23:20 Dogstar
01:00 Brkovi
Petak, 28. jun

20:00 Nouvelle Vague
21:40 Bijelo dugme
00:10 Coby
01:50 Lil Pump
Subota, 29. jun

20:00 Circa Waves
21:30 Zdravko Čolić i simfonijski orkestar
00:00 Palaye Royale
01:30 Sivert Hoyem
03:00 Goblini
GARDEN STAGE

Četvrtak, 27. jun (18:30): Vuk Vukajlović, Forever Storm, Lipov loud, Tago Mago, Lufthansa, Keni nije mrtav, Jarboli, Grand Mess, Svemirko, Ničim izazvan
Petak, 28. jun (18:30): Oathbringer, Gajbraš T, Dante, Steffan, Njezz, Bad Daughter, Jet Vesper, Vojko V, Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Rouzi, Mimi Mercedez
Subota, 29. jun (18:30): Mali demon, Kruz Roudi, Zhiva, Nik West, Iva Lorens, Despite the Noise, Savršeni marginalci, E-play, Z++, Letu štuke
EXPLOSIVE DJ STAGE

Četvrtak, 27. jun (20:00): Marco White B2B Goranche, Tijamara, Nemax, Petar Dundov
Petak, 27. jun (20:00): Petrovitz YU, Tijana Kabić, Nexie, Musumeci, Kristijan Molnar
Subota, 28. jun (20:00): Sale Jankovic B2B Hunckie, Mancha B2B Mark Panic, Luton, Ian Pooley, Wise D & Kobe
Vidimo se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA