Vreme čitanja: oko 1 min.

Grupa R.E.M. nastupila posle 13 godina: Poslušajte kako sada zvuči "Losing My Religion"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bend se raspao 2011. godine

  • 0
R.E.M. Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Kako bi proslavili ulazak u Kuću slavnih tekstopisaca, Majkl Stajp, Piter Bak, Majk Mils i Bil Beri iz grupe R.E.M. izašli su na scenu za iznenadni nastup u hotelu Marriot Marquis u Njujorku i izveli pesmu "Losing My Religion".

To je označilo da su Stajp, Bak i Mils prvi put svirali zajedno od raspada 2011. godine, i prvi put da su se sva četiri člana benda pojavila zajedno na bini od njihovog uvođenja u Rokenrol kuću slavnih 2007. (Berri je napustio bend u 1997, ali je sporadično nastupao uživo u godinama koje su usledile.)

Poslušajte kako je to zvučalo:

Odluka R.E.M.-a da izađe na scenu i nastupi na ceremoniji uvođenja u Kuću slavnih pesnika svakako je neočekivani razvoj događaja. U televizijskom intervjuu za CBS This Morning koji je emitovan samo nekoliko sati ranije, bend je odbacio ideju o ponovnom okupljanju, piše consequence.net.

Mils se našalio da je potrebna "kometa" da bi se bend ponovo okupio. Na pitanje dopisnika CBS Entonija Mejsona zašto je bend toliko protiv povratka, Bak je odgovorio: "Nikad ne bi bilo tako dobro."

(Telegraf.rs)

Video: Laura Pausini za Telegraf.rs o koncertu u Beogradu, Konstrakti, Novaku Đokoviću, Siniši Mihajloviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA