Vreme čitanja: oko 1 min.

Lena Kovačević objavila novu pesmu: Poslušajte "Ciao amore"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autor muzike, aranzmana i produkcije je Darko Dimitrov dok je autor teksta Maja Radivojević sa kojom je Lena i ranije sarađivala

  • 0
Lena Kovačević Foto: Dragan Jereminov

Čuveni muzički dvojac, Darko Dimitrov i Lena Kovačević, obradovali su publiku fantastičnom letnjom pesmom CIAO AMORE.

Autor muzike, aranzmana i produkcije je Darko Dimitrov dok je autor teksta Maja Radivojević sa kojom je Lena i ranije sarađivala. CIAO AMORE kombinuje srpski jezik i fraze na italijanskom jeziku inspirisane Leninim pojavljivanjima prethodnih meseci na italijanskim portalima (Freeskipper i drugi).

Pesma CIAO AMORE asocira na ritam leta, osećaj blizine morske obale uz posebno uklopljen zvuk trube i prizvuk italijanske razigranosti.

Ovaj tandem, iza koga sad već stoji niz hitova: Cafe, Leto je, Dubine, Hir, Zovi me Lena i mnoge druge pesme koje su ostavile snažan utisak na publiku širom regiona ali doneli Leni i priznanje van granica Balkana, ovog puta donosi pravu letnju poslasticu, u opijajućem duhu i sa pevač̣kom i sviračkom melodijom.

Pesma se nalazi na Leninom YouTube kanalu dok je premijerno objavljena na radiju u svih šest zemalja bivše Jugoslavije: Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Makedoniji.

(Telegraf.rs)

Video: Lena Kovačević odgovorila na kritike pa pomenula izbor: Pobediće pesma koja je najbolja za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA