Vreme čitanja: oko 1 min.

Koncert Mando Diao u nedelju 23. juna

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U okviru GARDEN SESSIONS koncerata u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u nedelju, 23. juna nastupa popularni švedski rok sastav MANDO DIAO!

  • 2
Mando Diao koncert u Botaničkoj bašti Foto: Promo/ CEBEF

Ovaj koncert ne bi trebalo propustiti jer publika veoma ceni njihove nastupe uživo, koji su prava eksplozija energije i nude raznovrstan katalog hitova, kao i neočekivane manje poznate pesme i jedinstvene verzije.

MANDO DIAO, popularni švedski indi rok sastav je poznat po svom klasičnom rokenrol zvuku, a od 2002. godine objavili su 11 studijskih albuma, koji su prodati u više miliona primeraka širom sveta. Karijeru su započeli crpeći inspiraciju iz ritma i bluza, kao i muzike Bitlsa, Rolingstonsa i Kinksa.

U svojoj karijeri održali su više od 1500 koncerata u preko 30 zemalja i učestvovali na velikim festivalima širom sveta. Njihovi video snimci su postali viralni fenomeni sa desetinama miliona pregleda na Jutjubu. Veliku popularnost na ovim prostorima stekli su nakon izlaska albuma "Give me Fire!" 2009. godine i hitova – "Dance With Somebody" i "Gloria". Sve vreme zadržali energičan stav ranog rokenrola, spojen sa nepogrešivim, emotivnim glasom Bjerna Diksgorda. Godine 2023. primljeni su u švedsku Muzičku kuću slavnih.

Koncert počinje u 20. 30 časova, a ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Tickest Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerta, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    22. jun 2024 | 00:15

    Standardno odlični,samo i kad je najavljen koncert,nije bilo nekog reklamiranja i brda ljudi nije imalo pojma...čim se sad piše o tome,znači podsetnik i da nije rasprodato. Bili u decembru,7.12.2018. na promociji albuma Good times u hali sportova,ako nas je bila hiljadarka,što je razočaravajuće za bend takvog kalibra...ne volimo mi izgleda kvalitetnu muziku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA