Iva Lorens i Marko Bošnjak imaju letnji duet: Poslušajte "Asfalt"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Iva i Marko su privatno odlični prijatelji i ova saradnja je bila samo pitanje trenutka

Leto službeno započinje najhot saradnjom regiona jer dve zvezde nove generacije - Marko Bošnjak i Iva Lorens (Kontra Rights) predstavljaju "Asfalt" - savršen soundtrack za divlje letnje noći!

Iva i Marko su privatno odlični prijatelji i ova saradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je spontano kako i nastaju sve najbolje stvari. Iva je pripremila paprenu pesmu koju je dodatno začinio producent Filip Majdak, a sve zajedno je "skuvano" u njegovom studiju tokom jednog noćnog sessiona:

"Ova pesma je inovacija mog dosadašnjeg muzičkog izražaja jer volim da budemi raznolik i uvek da iznenadim. Moja publika će sigurno biti iznenađena jer je drugačije od onog na šta su od mene navikli da čuju, ali se nadam da će iznenađenje biti pozitivno. Mislim da će pesma zapaliti etar i osvojiti srca slušaoca jer mami na ples i idealna je za ovo letnje vreme.", o pesmi je ispričao Marko.

"Marko i ja se družimo već neko vreme i mislim da su svi očekivali da ako napravimo nešto zajedno da će to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pesmu predstavili jednu zajedničku ljubav prema pop muzici i Berlinu u kome smo oboje živeli. Mislim da smo uspeli da složimo pesmu koja će se celo leto slušati sa spuštenim prozorima oekom dugih vožnji i mamiti na ples na žurkama.", rekla je Iva.

Marko i Iva spremni su na ove prostore beskompromisno uneti dah svežine i jedan novi talas zvuka. Pesmu su već premijerno izveli u Beogradu te na nedavnom zagrebačkom Prideu. Reakcije publike bile su i više nego odlične, a za "Asfalt" su snimili i spot koji režijski potpisuje Domy Media:

"Rad na ovom projektu bio je izuzetno zanimljiv i osvežavajući izazov za mene. Posebno me obradovalo da radim sa ovako talentovanom ekipom, gde je sve teklo glatko zahvaljujući izvrsnom planiranju i organizaciji. Posebno mi je bilo zanimljivo raditi u novom žanru, jer inače snimam rep spotove, što je ovom projektu dalo dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti.", ispričao je reditelj spota Dorian Domiter.

Marko Bošnjak, dobitnik je nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih muzičara nove generacije i najmoćnijih vokala regionalne muzičke scene koji je svoju novu eru nedavno započeo odvažnom autorskom pesmom "Pusti me". Beograđanka Iva Lorens važi za regionalnu zvezdu svetskog kalibra koja oduševljava svakim novim singlom od kojih je najrecentniji bio "Dom", sa kojim je zadivila na ovogodišnjoj Beoviziji

(Telegraf.rs)

Video: Nastup grupe Galija na Belgrade Beer Festu 2024. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA