Kad Nišlije naprave kafansku pesmu: Marka znate iz serije "Igra Sudbine", a njegovu pesmu otpevao je Denja

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat" rekao je Denja

Mladi niški pevač Đorđe Denić koga je publika već upoznala kao Denju, objavio je novu pesmu i spot "Vodite me iz kafane". Pesmu je Denja premijerno predstavio na promociji u gradu na Nišavi, a zanimljivo je da numeru i autorski kompletno potpisuje niška ekipa - pevač, glumac i reditelj iz Niša.

U glavim ulogama u spotu su Marko Radojević i Sara Samardžić, a ja sam izuzetno ponosan i zahvalan mojim prijateljima i divnim kreativnim ljudima koji su zajedno sa mnom izneli ovaj veliki projekat, rekao je Denja. Pesmu “Vodite me iz kafane” komponovao je glumac i kompozitor Marko Radojević, koga domaća publika poznaje iz serije “Igra sudbine”, a ovo je druga Markova saradnja sa Denjom.

Presrećan sam što smo napravili kafansku pesmu, u niškoj kafani, režirao je niški reditelj Stefan Krastić, a peva Nišlija Denja, kaže Marko i dodaje da je pesma nastala za pet minuta, u 3 ujutru.

Za tekst su bili zaduženi Ana Conić i Marko Radojević, dok je aranžman radio Vuk Matić. Nakon hitova "Plaćam ceh" i "Plači kuni viči", Denja na pravi način pokazuje zašto je Niš grad najboljeg kafanskog provoda i meraka.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA