Vreme čitanja: oko 1 min.

Lena Kovačević održala izuzetan koncert filmske muzike uz 3 bisa

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na originalan način su predstavljene pesme “Za Beograd” (iz filma “Ko to tamo peva”) i “Cveta trešnja” (“Sabirni centar”). Ovo veče ispunjeno filmskom muzikom Lena je završila svojim velikim hitom “Dubine”

  • 0
Lena Kovačević održala izuzetan koncert filmske muzike uz 3 bisa Foto: Irina Duplevskaja

Pod naslovom “Moje pesme, moji snovi”, Lena Kovačević održala je izuzetan koncert filmske muzike poslednjeg dana maja 2024. godine u prepunoj velikoj sali Zvezdara teatra. Ovaj koncert je nedeljama unapred bio rasprodat, a Lena je sa svojim muzičarima izvela na sceni originalan koncert na kome su uglavnom bile zastupljene pesme iz domaćih i svetskih filmskih hitova.

Lena je koncert započela pesmom “Sama” (Via Talas iz filma “Šećerna vodica”), a zatim su se ređali hitovi “Ljubav i moda”, “Un ano de amor”, “Ederlezi”, “Hir”, “Leto je”, “Da li voliš me”, “Samo da mi je”, “Golden Eye” i mnogi drugi, izvedeni u posebnom aranžmanu uz Lenin prepoznatljiv vokal. Publika je sa Lenom horski pevala numere “Bolji život”, “Flojd”, “Poslednji tango” i “Café”, a Lena je sa bendom izašla na čak tri bisa.

Na originalan način su predstavljene pesme “Za Beograd” (iz filma “Ko to tamo peva”) i “Cveta trešnja” (“Sabirni centar”). Ovo veče ispunjeno filmskom muzikom Lena je završila svojim velikim hitom “Dubine”.

Ovo je prvi put da je Lena Kovačević u Srbiji izvela svoje omiljene filmske hitove, domaćih i stranih ostvarenja. Deo ovog repertoara Lena godinama izvodi na stranim scenama, kao nedavno u Scharoun Teatru u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: Lena Kovačević odgovorila na kritike pa pomenula izbor: Pobediće pesma koja je najbolja za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA