Fanovi mogu da odsednu u Prinsovoj kući iz filma "Purple Rain"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Na proslavi 40. godišnjice legendarnog albuma i filma, novoobnovljeni dom – koji se nalazi u Mineapolisu, Prinsovom rodnom gradu – biće prvi put otvoren za javnost, samo na AirBnB-u. Gosti će moći da istraže dom i "poludeće" za retkim i posebnim numerama iz Prinsovog sveta u ekskluzivnoj studijskoj sesiji", navodi se u objavi

Kuća pokojnog muzičara Prinsa u Mineapolisu, koja je predstavljena u filmu "Purple Rain", biće dostupna za iznajmljivanje unutar servisa AirBnB na godinu dana.

Nudi se kao deo novog iskustva AirBnB-a – "Ikone" ("Icons"). Kako se navodi u saopštenju za javnost, "Icons" je "nova kategorija izvanrednih iskustava čiji su domaćini najveća imena u muzici, filmu, televiziji, umetnosti, sportu i još mnogo toga.

"Na proslavi 40. godišnjice legendarnog albuma i filma, novoobnovljeni dom – koji se nalazi u Mineapolisu, Prinsovom rodnom gradu – biće prvi put otvoren za javnost, samo na AirBnB-u. Gosti će moći da istraže dom i "poludeće" za retkim i posebnim numerama iz Prinsovog sveta u ekskluzivnoj studijskoj sesiji", navodi se u objavi.

""Ikone" vas vode u svetove koji su postojali samo u vašoj mašti – do sada", rekao je Brajan Česki, suosnivač i izvršni direktor AirBnB-a i dodaje:

"Kako život postaje sve digitalniji, fokusirani smo na unošenje više magije u stvarni svet. Sa "Ikonama" smo stvorili najneobičnija iskustva na Zemlji", navodi Brajan Česki.

Ljubitelji muzičke legende moći će da zatraže rezervacije za kuću "Purple Rain" od 1. avgusta. Posetite ovde da rezervišete svoj boravak i saznate više informacija.

Prince Foto: Profimedia/Avalon/The Hollywood Archive

Izdat 1984. godine, "Purple Rain" je američki rok muzički dramski film koji je napisao i u kojem je Prins igrao kao "Klinac" u svom glumačkom debiju. Film je napravljen da pokaže talente muzičara. Sadrži različite sekvence koncerata, uključujući Prinsa i njegov bend The Revolution.

Film je režirao Albert Magnoli, koji je kasnije postao Prinsov menadžer, po scenariju Magnolija i Vilijama Blina, piše NME.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA