Vreme čitanja: oko 1 min.

"Trudim se da od ranjivosti napravim hrabrost": Hristina o debi albumu, muzici, PZE-u

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kantautorka je sumirala utiske

  • 0
Pesma za Evroviziju finale 2024 Hristina Vuković Foto: Mileta Mirčetić

Kantautorka Hristina Vuković učestovala je na takmičenju "Pesma za Evroviziju" (PZE) sa pesmom "Bedem", a njen nastup privukao je pažnju.

Muzičarka je prilikom gostovanja u Jutarnjem programu RTS-a sumirala utiske.

"Očekujete neku takmičarsku atmosferu jer se stalno potencira da je to takmičenje i da tu može biti samo jedan pobednik. Ali, zapravo je potpuno drugačija atmosfera u tom grin rumu, zapravo iza scene. Mnogo sam dragih kolega tamo srela, mnogo novih upoznala, i nekako su svi bili jako podržavajući jedni prema drugima", rekla je u ristina, i dodala da nikakvo rivalstvo nije moglo da se oseti, već da su se sve ponašali "sportski" jedni prema drugima – "kao Novak Đoković", prenosi RTS.

Hristina je govorila i o svom debi albumu.

"Za kantautora koji je na početku, ogroman je vetar u leđa i potvrda na neki način, kvaliteta i vrednosti ovoga čime se bavim. Izuzetno je važna ta podrška, ta leđa. Na neki način, ne pojavljujete se sami, nego iza vas stoje kuće koje i te kako nešto znače", rekla je Hristina, koja je pesme sa albuma prestavila kao lične.

"Ako se to ne dešava, sve gubi poentu i obesmišljava se ukoliko mi kao neki autori, muzičari, izvođači, umetnici, izostavimo taj momenat deljenja svog unutrašnjeg sveta sa publikom, u tome je čitava poenta. Ja se zaista trudim, i to je tema mog albuma, da od ranjivosti napravim hrabrost, i da pozovem na otvaranje, na osetljivost, osećajnost, jer nekako verujem da su to neophodne stvari da bismo iskusili život i ljubav na pravi način", rekla je kantautorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA