Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Vilijams još nije odlučio da se povuče: "Ako bi se pojavio film za koji sam bio veoma zainteresovan..."

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompozitor (91) osvojio je pet Oskara od neverovatne 53 nominacije

  • 0
džon vilijams Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

Legendarni kompozitor Džon Vilijams potvrdio je da još uvek nije odlučio da se povuče, rekavši da "voli da bude otvorenog uma".

Kompozitor (91) osvojio je pet Oskara od neverovatne 53 nominacije, a poznat je i po svojim radovima na filmovima "Ratovi zvezda", "Ajkula", "Indijana Džons" i "Hari Poter", između ostalih.

Vilijams je ranije nagovestio da će njegova muzika za ostvarenje "Indijana Džonsa i brojčanik sudbine", objavljena 2023. godine, biti njegova poslednja celovečernja filmska kompozicija.

Govoreći u junu 2022, rekao je: „Trenutno radim na Indijani Džonsu 5, za koji je Harison Ford – koji je prilično mlađi od mene – mislim da je najavio da će biti njegov poslednji film. Pa sam pomislio: ako Harison to može, onda možda i ja mogu“, rekao je on.

U novom intervjuu za Tajms, Džon je potvrdio da nije doneo nijednu konačnu odluku.

"Ako bi se pojavio film za koji sam bio veoma zainteresovan, sa rasporedom sa kojim bih mogao da se nosim, ​​onda ne bih želeo ništa da isključim. Sve je moguće. Sve je pred nama. Samo nas ograničenja sputavaju. Ili, jednostavnije rečeno: volim da imam otvoren um", dodao je Vilijams, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA