Hauser objavio božićni film "Christmas Special"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Instrumentalna muzika nešto je što svako, svugde može jednako razumeti te jednako tako uživati u ovim pesmama u potpuno novoj dimenziji", rekao je Hauser.

Violončelista Stjepan Hauser obradovao je svoje obožavatelje, te je objavio svoj božićni film "Christmas Special", kojim će okruniti svoj treći po redu solo album naziva "Christmas", piše Index.hr.

Posle dva solo albuma, "The Classic" i "The Player", naredni sadrži poznate božićne hitove iz raznih delova sveta u novoj instrumentalnoj dimenziji.

"Instrumentalna muzika nešto je što svako, svugde može jednako razumeti te jednako tako uživati u ovim pesmama u potpuno novoj dimenziji", rekao je Hauser.

Kako se navodi, Hauser se za potrebe filma "Christmas Special" udružio s produkcijskim duom "Sestrice", odnosno producentkinjom Anom Badurinom i rediteljem Lukom Sepčićem.

"Poseban je osećaj, čast i privilegija, te nam je drago da je Hauser znao da nam može verovati s ovako važnom i velikom pričom. Želimo se zahvaliti kompletnoj ekipi koja je radila na ovoj priči, svima koji su dali sve od sebe i prošli s nama ovaj veliki i važan put. Mislimo da smo dokazali da se u ovoj zemlji može puno, ali je to svakako lakše kada nam tu slobodu otvori jedan veliki sanjar, profesionalac i umetnik poput Hausera", izjavio je produkcijski dvojac.

Pogledajte film:

(Telegraf.rs/izvor: Index.hr)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA