Jelena Tomašević objavila novu pesmu "Rano moja mila": Pogledajte spot

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Video spot je delo slavnog Miloša Nadaždina, a lokacija rizorta Portonovi bila je inspiracija Milošu i Jeleni da "uhvate" poseban trenutak i naprave jedan od njenih najlepših spotova do sada

Pop zvezda Jelena Tomašević objavila je novu pesmu "Rano moja mila" i spot koji je nastao u jednom posebnom trenutku.

Muziku i tekst pesme “Rano moja mila” potpisuje Goran Kovačić, a aranžman Mahir Sarihodžić. Ovaj autorski duo već stoji iza velikih hitova domaće muzike, ipak ova pesma po mnogo čemu je drugačija i donosi jednu potpuno novu Jelenu Tomašević - još emotivniju i senzualniju.

Video spot je delo slavnog Miloša Nadaždina, a lokacija rizorta Portonovi bila je inspiracija Milošu i Jeleni da "uhvate" poseban trenutak i naprave jedan od njenih najlepših spotova do sada.

"U momentu kada smo stigli u Portonovi krenuli su oluja i vetar koji su samo naglasili emociju pesme. Kostim, šminka i frizura prate kompletnu atmosferu, a Miloš Nadaždin, kao moj dugogodišnji saradnik i prijatelj, uvek ume da izvuče najbolje iz mene i natera me da izađem iz svoje zone komfora", kaže Jelena Tomašević, i dodaje: "Verujem da će ova pesma svima da priraste za srce".

Jelena Tomašević Foto: Miloš Nadaždin

Jelenin novi singl objavljen je u susret izlasku njenog novog albuma, koji stiže u februaru mesecu.

Pogledajte spot za pesmu "Rano moja mila":

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA