Ozi Ozborn se miri sa činjenicom da više nikad neće nastupati: "Ne idem gore u je*enim invalidskim kolicima"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Nedavno sam video Fila Kolinsa kako nastupa, i on ima skoro iste probleme kao i ja. Ustaje u invalidskim kolicima! Ali to nisam mogao da uradim", naveo je roker

Ozi Ozborn je otkrio da možda nikada više neće nastupiti uživo nakon dugog niza medicinskih procedura i operacija, piše NME.

U septembru je bivši frontmen Black Sabbath-a podvrgnut, kako je rekao, "poslednjoj operaciji" nakon što je pretrpeo pad 2019. godine, pri čemu su mu izbačene metalne šipke koje su mu stavljene u telo nakon sudara 2003. godine.

Sada, legendarni metal pevač je u novom intervjuu za Rolling Stone UK otkrio da iako se nada da će se jednog dana ponovo vratiti na scenu, možda će morati da „prihvati činjenicu“ da možda nikada neće dobiti priliku za to.

"Uzimam to dan po dan, i ako mogu ponovo da nastupim, hoću" , rekao je roker i dodao: "Ali to je bilo kao da se opraštam od najbolje veze u mom životu. Na početku svoje bolesti, kada sam prestao sa turnejama, bio sam stvarno ljut na sebe, doktore i svet. Ali kako je vreme prolazilo, samo sam rekao: "Pa, možda samo moram da prihvatim tu činjenicu", navodi Ozi.

Ozborn je nastavio: "Neću da se popnem gore i da radim polovičnog Ozija koji traži saosećanje. Koja je je*ena poenta u tome? Ne idem gore u je*enim invalidskim kolicima. Nedavno sam video Fila Kolinsa kako nastupa, i on ima skoro iste probleme kao i ja. Ustaje u invalidskim kolicima! Ali to nisam mogao da uradim.”

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    27. novembar 2023 | 11:25

    Brate da se šutira nogama u d.pe.Sedamdeset četiri leta raspada od droge, alkohola i svega ostalog.Ja više volim da gledam recimo neke Tribute bendove poznatih brendova, nego njih lično.Recimo tribute GNR je bolji od originala.Zato što dečkonja koji peva ima i glas i stas Axl'a iz 94' zato što ostali muzičari se trude i zvuče vrhunski.A kada su bili u Areni, bilo je razoračavajuće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA