Da li ste znali da je hit "I Don’t Want to Miss a Thing" inspirisan detaljem iz života čuvene pevačice?

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Tekstopisac Dajan Voren je iskoristila to i pretočila je celu situaciju u pesmu

Čak i tihi trenuci života Barbre Strejsend mogu se pretvoriti u zlato.

Čuvena pevačica je u emisiji "The Howard Stern Show" prvi put ove nedelje i potvrdila malo poznatu tajnu: inspirisala je hit grupe Aerosmith "I Don’t Want to Miss a Thing". Strejsend je ispričala da je sve počelo privatnim trenutkom u krevetu.

Stern je podsetio Barbru da je imala "zaista loše mišljenje o muškarcima" pre nego što je upoznala Džejmsa Brolina, koji je postao njen muže. Strajsendova se podsetila kako je ležala u krevetu sa njim pre nego što je vezala čvor, samo da bi on rekao: "Ne želim da zaspim jer ćeš mi tada nedostajati." ("I don’t wanna fall asleep because then I’ll miss you.")

Taj stih će uskoro osvojiti svet kao hit na vrhu liste.

"Da li možeš da veruješ?", rekla je Strejsendova Sternu i dodala:

"On mi je to rekao, a ja sam to ponovila na televiziji sa Barbarom Volters. Mislim, šta da kažem... "

Strejsend se prilično živo prisetila svoje reakcije i šta je rekla Džejmsu Brolinu: "O, moj Bože, OK, da, udaću se za tebe."

Barbra Streisand Barbra Strejsend Barbra Strajsend Foto: PAUL BERGEN / AFP / Profimedia

Sve se ti desilo 1. jula 1998. u svom domu u Los Anđelesu i naizgled je delovalo više kao običan ljubavni razgovor u krevetu. Međutim, tekstopisac Dajan Voren je uvek tražila inspiraciju i sudbonosno je uhvatila  intervju Strajsendove iz 1997.

"Neko mi je rekao da je bio intervju sa Barbrom Strejsend i njenim mužem, i on je rekao kako ne voli da spava, znaš ako mu nedostaje, a ja sam rekla: "Vau, to je dobra ideja za pesmu", rekla je Voren za Shortlist 2016. godine.

"Odatle sam dobila naslov. I držala sam to u potiljku, i kada se pojavio taj film, pomislila sam: "Znaš, napisaću ovu pesmu jer bi mogla biti o kraju sveta ― mogla bi da se uklopi u tu priču, ili bi moglo da odgovara ovoj ljubavnoj priči. "Mogao bih da ostanem budan samo da čujem kako dišeš ("I could stay awake just to hear you breathing.")." Mislim, to je sjajna uvodna rečenica", prisetila se tada Vorenova, piše The Huffington Post.

(Telegraf.rs)

Video: Zoran iz Srbije (61) krenuo je na put kroz Afriku samo biciklom: Ima jedan cilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA