Komentari

  • Nevena

    31. oktobar 2023 | 00:05

    Momak pijanista je bukvalno pokidao kao predgrupa!

  • Ljiljana

    29. oktobar 2023 | 11:33

    Arena prljava, stolice iskidane , toaleti bez ubrusa za ruke i sapuna, ozvucenje prejako.... Cetvrti put gledam koncert ovih vanserijskih umetnika, ali je sada utisak vrlo slab...Stiven je sjajan, Urs dobar, Dejvidu je pukao glas a Sebastjan je previse pricao...

    • 29. oktobar 2023 | 13:35

      Biljana Elčija-Kesić

      @Ljiljana

      U potpunosti se slažem sa ovim komentarom i dodala bih da me je razočarala potpuna ignoracija, kasnili su sa početkom koncerta više od sat vremena, niko se nije obratio da se izvini ili objasni zašto kasne, obzirom da je ovaj koncert odložen za više od godinu dana (Trebao je biti 14.10.2022) Njihovi glasovi se nisu čuli od preglasne muzike, od raštimovanog razglasa, scenografija i osvetljenje oskudni, utisak je zaista za mene pretužan😒 Imala sam utisak kao da to nije ta grupa, kao da su ih zamenili sa nekim, ili pravili parodiju na njihovo pevanje. Ja volim muziku, koju izvode i ovo mi je 4. koncert, kupila sam skupe karte i povela porodicu da uživamo zajedno u njihovoj muzici, ali ponavljam, RAZOČARENJE JE BILO OGROMNO! Ne znam šta im se u medjuvremenu, od prošlog koncerta u Beogradu (koji je btw bio sjajan) dogodilo🤔? Mislim da više nikad neću otići na njihov koncert, zadovoljiću se slušanjem onoga, što su do sada snimili, a što je besprekorno.

    • 29. oktobar 2023 | 14:02

      Biljana

      @Ljiljana

      Nisu ličili na sebe, muzika je bila preglasna i nesinhronizovana, oni obučeni neuredno, kao da su se "zaleteli" u žurbi izmedju dva prevoza, kasnili su na koncert (koji je btw. pomeran od prošlogodišnjeg termina 14.10.2022) i niko se nije izvinio ili objasnio razlog, dakle, potpuno nepoštovanje publike, scenografija i osvetljenje otužno. Kraće rečeno POTPUNO RAZOČARENJE!!! Bila sam na njihova 3 koncerta i ovo je bez sumnje, najgori i potpuno ispod svakog nivoa!

    • 30. oktobar 2023 | 11:56

      Snježana

      @Ljiljana

      Nema Našeg divnog Karlosa Martina.On je docaravao koncert kao nebesku bajku.Bez njega nema pravog IL DIVA.Sa njegovom smrću grupa ne postoji.Ne moze da funkcionišu Ne priznaju to.Drze koncert usiljeno ,jadno da ispadaju klovnovi Ok Stiven treba da peva solo.On je potpuno nesto drugo.Ona trojica neka se ne sramote vise.Znala sam da ce koncert biti veliki promašaj.Tri puta je bio uspešan jer je pevao lepi ,divni Karlos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA