Dr Dre otkrio zašto je odbio da radi sa Prinsom, Majklom Džeksonom i Stivijem Vonderom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati reper imao je šta da kaže

Dr Dre je konačno otkrio zašto je svojevremeno odbio priliku da radi sa pokojnim muzičkim zvezdama Prinsom i Majklom Džeksonom, kao i sa Stivijem Vonderom.

"Zamolili su me da radim sa njima, a ja sam samo pitao: "Šta ću je*ote da radim s njima?" To su moji jebeni heroji. Sviđa mi se ideja o tome šta sam odrastao slušajući i želim da tako i ostane. I ne želim da sjebem tu ideju i taj izgled", rekao je Dr Dre gostujući kod Kevina Harta.

Dr Dre je nastavio da poredi rad sa umetnicima kao što su Majkl Džekson, Prins i Stivi Vonder, koji su u to vreme već bili etablirani muzičari, i rad sa umetnicima kao što su Snup Dog, Eminem i Kendrik Lamar na početku njihovih karijera.

"Ceo moj život i karijera su bili bavljenje i rad sa novim umetnicima. To je ono što mi se sviđa. Niko ne dolazi sa planom. To je lopta od gline kada uđu u sobu. Možete ga samo formirati i raditi šta želite. To je ono što želim. Svi ostali, posebno moji heroji, dolaze i postoji plan kako to s*anje treba da zvuči. Ne mogu da istražujem", rekao je Dre, prenosi NME.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA