Tradicionalni "Sava river fest" : Znamo gde će u subotu biti ljubitelji roka i dobre zabave

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Program počinje od 17 časova, kreativnim radionicama za najmlađe, koji će moći da se druže i kroz igru razvijaju svoju mašt

U Ostružnici, nadomak Beograda, u subotu 15. jula održaće se tradicionalni "Sava river fest", koji već osmu godinu za redom okuplja ljubitelje dobrog rok zvuka i kvalitetnog druženja.

Program počinje od 17 časova, kreativnim radionicama za najmlađe, koji će moći da se druže i kroz igru razvijaju svoju maštu.

Od 20 časova, na scenu stupaju "Fajront bend", koji će posetioce voditi kroz svet muzike i kvalitetnog rok zvuka, starim hitovima podsetiti na neke od hitova; “VIS A.M.I.N.” momci pozitivne energije čiji se repertoar sastoji od pretežno domaćih, ali i stranih rok numera i to na njihov svojstven način i "Bagremov med".

Ulaznice za ovu rok žurku na otvorenom mogu se kupiti na licu mesta, po simboličnoj ceni od 300 dinara.

Ovaj festival održava se već osmu godinu zaredom, a nastao je sasvim slučajno, kako to obično i biva. Iz jedne rođendanske žurke na obali Save, nošeni željom Ostružničana da takav događaj preraste u manifestaciju.

Tako je 2015. godine održan prvi zvanični Sava River Fest, koji je okupio između 200 i 300 ljudi.

Svake godine, festival je bio sve posećeniji, a broj posetilaca se uvećava.

- Želja nam je da Sava River Fest preraste u višednevni muzički festival sa različitim žanrovima svakog dana. Već smo počeli da privlačimo interesovanje raznih craft pivara, kao i malih preduzetnika koji se bave izradom raznih proizvoda. Uključili smo i program za decu u vidu sportskih i umetničkih radionica, kao i Kulturno umetničko društvo “Milorad Pantić” koje prikazuje narodne igre. Naše napore prepoznala

je i Turistička organizacija Čukarice, uz čiju saradnju celu ideju realizujemo - rekao nam je Slobodan, jedan od organizatora.

Pogledajte najavu:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sava River Fest (@sava_river_fest)

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA