"Tekst se bavi genocidom nad Srbima u NDH": Beogradski sindikat objavio spot za pesmu "Teci reko"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Spot za pesmu režirao je Hadži Aleksandar Đurović

Beogradski sindikat objavio je na svom Jutjub kanalu spot za pesmu "Teci reko", koju zajedno izvode sa Pavlinom Radovanović.

"Tekst pesme bavi se o jednoj od najvažnijih tema srpskog naroda, odnosno genocidom nad Srbima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH) i posebno Jasenovcem", kaže za Sputnjik Feđa Dimović iz Beogradskog sindikata.

Spot za pesmu režirao je Hadži Aleksandar Đurović, poznat po filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji", muziku je uradio Nebojša Obradović, a tekst su napisali Boško, Blaža i Feđa, prenosi "Kurir".

Kako se navodi, snimanje spota pomogli su organizacija "Jadovno" koja je obezbedila sredstva za visokobudžetni spot koji je snimljen kao kratki film, i firma "Emout" koja je besplatno ustupila opremu.

Što se tiče novog albuma Beogradskog sindikata, koji se zove "Sindikalno proleće", objavljen je, ima 23 pesme, a uveličali su ga  Nikola Rokvić, Aleksandra Goncić, Vladimir Nišević i Gramophonedzie.

Nebojša Obradović - DJ Silent i Vuk Aleksić bili su zaduženi za produkciju albuma.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA