26 godina nakon smrti, Tupak dobio zvezdu na Stazi slavnih

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

- Stajati ovde i predstavljati porodicu Šakur ispunjava moje srce čašću - rekla je reperova sestra Sekjiva Set Šakur, na otkrivanju zvezde u Los Anđelesu

Legendarni Tupak Šakur dobio je zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, 26 godina nakon što je iz zasede ubijen.

U čast preminulog umetnika održana je svečanost kojom je odata počast svemu što je Tupak postigao za svojih 25 godina života.

- Stajati ovde i predstavljati porodicu Šakur ispunjava moje srce čašću - rekla je reperova sestra Sekjiva Set Šakur, na otkrivanju zvezde u Los Anđelesu.

- Tupak je duboko u sebi znao da je oduvek namenjen za nešto veliko. I kao njegova mlađa sestra, imala sam tu privilegiju da gledam kako se ta veličina stvara - dodala je.

Podsetimo, Tupak je od pomoćnog igrača došao do titule jednog od najuticajnijih figura u hip-hopu.

Poznat po svojim emocionalno intenzivnim stihovima i prirodnim darom za scenu, Tupak je prodao više od 75 miliona ploča, sa hitovima poput "California Love" i "Change".

Šakur je takođe postao ključna ličnost u rivalstvu između hip-hopa Istočne i Zapadne američke obale. Iako rođen u Njujorku, Šakur se kao tinejdžer sa porodicom preselio u Kaliforniju. Postao je jedna od najprepoznatljivijih osoba na Zapadnoj obali pre nego što je u septembru 1996. ubijen u Las Vegasu.

Okolnosti njegove smrti i dan danas nisu razjašnjene.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    26. jul 2023 | 02:32

    ZASLUZENA JE JE ZVEZDA JER JE ON BIO I OSTAO U ISTORIJI KAO NAJBOLJI REPER KOJEG NI JEDAN REPER NEMOZE ZAMENITI...POSLE 26GOD JA JOS SLUSAM NJEGOVE PESME JER REP NEBI BIO REP DA NIJE NJEGA ZA MENE,U PESMAMA SVE JE REKAO...SAMO MIKE KRIVO STO I DAN DANAS SE NEZNA PRAVI I I S OVOG TALENTOVANOG MUZICARA PEO SCENE I GLUMCA...POCIVAJ I MIRU ZVEZDO🌹🕊️🕊️🕊️🖤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA