≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Roberto Bađo dobio pesmu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni fudbaler je prvi put očarao kantautora Majlsa kada je imao samo osam godina, inspirišući ga da "preraste u ono što je" danas

  • 0
Roberto Baggio Bađo Foto: Profimedia/Bildbyran/Zuma Press

Majls Kejn je izbacio novi singl "Baggio", koji dolazi kao najava njegovog predstojećeg albuma "One Man Band".

Muzičar ovom pesmom odaje počast italijanskoj fudbalskoj legendi Robertu Bađu, koji je prvi put očarao kantautora kada je imao samo osam godina, inspirišući ga da "preraste u ono što je" danas, piše NME.

"Imao sam osam godina kada sam prvi put video Bađa na televiziji, bilo je to za vreme Svetskog prvenstva 1994. godine. Oduševilo me njegovo prisustvo, izgled i talenat. To je bio prvi put da sam video muškarca da izgleda tako drugačije i jedinstveno. Videvši Bađa, navelo me je da sam mnogo godina kasnije opsednut tim italijanskim fudbalskim timom. Naterali su me da poželim da pustim kosu i mislim da je to bio početak da sam bio opsednut odećom, modom i svim italijanskim stvarima. To je bio početak moje želje da izrastem u ono što sam danas", objasnio je Kejn u saopštenju za medije.

Poslušajte pesmu "Baggio":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA