Sleš veruje da bi bili na udaru "kulture otkazivanja", ako bi Gansi primenili svoje ponašanje iz osamdesetih

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Samo mi je drago što tada nismo imali internet", rekao je gitarista

Giitarista Sol Hadson, poznatiji kao Sleš, rekao je da smatra da njegova grupa Guns N' Roses ne bi mogla da se izvuče sa svojim ponašanjem koji su imali na vrhuncu osamdesetih u današnje vreme, jer bi bili "otkazani".

U razgovoru za Yahoo! Entertainment, gde je promovisao svoju novu knjigu, "The Collection: Slash", poznati gitarista je raspravljao o odluci da izostavi (iz knjige) neke od "rizičnih" anegdota iz prošlosti, jer u suprotnom veruje da bi dovelo do problema.

Sleš je ranije govorio o nekim skandaloznin trenucima benda u svojim istoimenim memoarima iz 2007. godine

Na pitanje sagovornika da li je "razmišljao" šta da uključi svoju knjigu, muzičar je odgovorio sledeće:

"Zapravo nisam . . . razmišljao o tome u tom kontekstu. Mislim, zaista, da budem iskren, nisam baš razmišljao o svim tim skandaloznim stvarima nedavno", naveo je Sleš i nastavio:

"Ali sada kada ste to spomenuli, većina svega što su Guns N’ Roses uradili bi nas otkazali u današnje vreme. Ne bismo dobro prošli u ovom okruženju, sigurno – mislim, na toliko različitih nivoa. Ali mislim, mnoge stvari  tada ne bi bile ono što smatrate prihvatljivim u ovom trenutku. … Samo mi je drago što tada nismo imali internet! To bi bio sasvim drugačiji svet. Ali u svakom slučaju, ne zadržavam se na svim tim stvarima. Jednostavno je ono što jeste", rekao je Sleš, prenosi NME.

Poslušajte šta je Sleš još rekao:

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA