Rodžer Voters tvrdi da je na "listi za odstrel" zbog komentara o Ukrajini

 
  • 2

Čini se da Voters misli na listu koju, kako prenosi Rolling Stone, vodi ekstremno desničarska ukrajinska organizacija.

Rodžer Voters je podelio svoje uverenje da se nalazi na "listi za odstrel" zbog komentara o Ukrajini, kao i da je odbacio dokaze o navodnim ratnim zločinima ruskih snaga u zemlji kao "propagandu".

Govoreći za časopis Rolling Stone, u intervjuu objavljenom 4. oktobra, bivši frontmen Pink Floyda je potkačio Ameriku:

- Ubijamo više ljudi. Mi se mešamo u izbore više ljudi. Mi, američka imperija, radimo sva ova s*anja.”

Kada je sugerisano da se građani Ukrajine možda ne slažu sa njegovim stavom, posebno nakon višemesečnih izveštaja u kojima su detaljno opisani navodni ruski ratni zločini, Voters je odgovorio:

- Videli ste (te izveštaje) o onome što sam vam upravo opisao kao zapadnu propagandu . To je upravo suprotno od reči ruska propaganda; Rusi su se mešali u naše izbore; Rusi su to uradili. Sve su to laži, laži, laži, laži - rekao je Voters.

Muzičar dalje tvrdi da se nalazi na "listi za odstrel koju (navodno) podržava ukrajinska vlada“, nakon što je intervjuer citirao verodostojno svedočenje američkih i ukrajinskih novinara o prijavljenim (navodnim) ruskim "zverstvima".

- Ja sam na je*enoj listi, a oni su nedavno ubijali ljude... Ali kada te ubiju, na tvojoj slici pišu "likvidiran". Pa, ja sam jedna od onih je*enih slika - rekao je Voters.

Čini se da Voters misli na listu koju, kako prenosi Rolling Stone, vodi ekstremno desničarska ukrajinska organizacija. Sajt (na kojem se nalazi ta lista) je naišao na međunarodnu osudu, iako ukrajinska vlada nije uklonila sajt.

- I kada čitam stvari, koje sam radio po blogovima i stvarima, kritikujući me... uvek odem i pogledam odakle je došlo - rekao je Voters, koji nema sumnje smatra da rat što pre treba prekinuti.

- Ti ljudi (u Ukrajini) ne bi trebalo da umiru. A Rusiju nije trebalo ohrabrivati da izvrši invaziju na Ukrajinu nakon što su 20 godina pokušavali da je izbegnu predlaganjem diplomatskih mera zapadnim vladama. zaključio je on, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pravda

    10. oktobar 2022 | 16:13

    Genije! Sve tacno! Objavite mi komentar, bar jednom.

  • Brk

    16. januar 2023 | 16:41

    Gde smes u najdemokratskijoj zemlji na svetu da pričaš ono sto misliš ili sto se kosi sa njihovom politikom?!Ne ide demokratija tako,moras da pitas kako da mislis i šta smeš da kažeš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA