"To je bila najgora ideja na svetu": Džej Lo bila besna što je delila scenu sa Šakirom na Superboulu

 
  • 2

Imala je svoj razlog

Dženifer Lopez je bila besna što je morala da ima zajednički nastup sa Šakirom na Superboulu 202o. godine - toliko da je ples koji su sve gledali nazvala "najgorom idejom na svetu" u svom novom dokumentarcu "Halftime". Podsetimo, dokumentarac je juče imao premijeru na Tribeca festivalu u Njujorku.

Kada je objavljeno da će Džej Lo i muzička zvezda iz Kolumbije zajedno imati svoj performans na Hard Rock stadionu u Majamiju, mnogi obožavatelji nisu znali da Dženifer nije bila pobornik ove ideje.

Na poluvremenu Superboula, Lopez je imala konflikt sa rukovodiocima NFL-a oko toga zašto oni žele da dve žene rade posao koji obično ide samo jednom umetniku.

- Imamo šest je*enih minuta. Imamo 30 sekundi pesme, i ako odvojimo minut, to je to, ostalo nam je pet. Ali, moraju da postoje određene pesme koje mi pevamo. Moramo da imamo svoje pevačke trenutke. To neće biti je*ena plesna revija. Moramo da otpevamo našu poruku. Ovo je najgora ideja na svetu da dvoje ljudi nastupa na Superboulu. To je bila najgora ideja na svetu - rekla je Lopezova svom muzičkom direktoru u jednom trenutku, piše "Daily Mail"

Džej Lo i Šakira su na kraju otkrile da je moguće da rade zajedno, ali njihov odnos je bio hladan, ali profesionalan. Muzičke zvezde su viđene kako pričaju o svom nastupu.

- Mislim, Šakira, ono što bi trebalo da imamo jeste da ti imaš polovinu vremena, a ja treba da imam polovinu - rekla je Lopezova diplomatski Šakiri.

Na kraju, nastup je odlično odrađen.

Kao što je poznato, na ovogodišnjem Superboulu imali smo na sceni više izvođača, od Eminema, Dr Drea, 50 senta, Snup Doga, Meri Džej Bladž.

Dokumentarni film Dženifer Lopez "Halftime" biće premijerno strimovan na Netflixu od 14. juna.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIONIR

    10. jun 2022 | 23:32

    Mogla je i Sakira za nju rec isto, nista nije bolja od Sakire. Tipicna sebicnost, ako je istina.

  • Lena

    11. jun 2022 | 10:53

    Sto se mene tice Sakira je za tebe izmislila i pevanje i ples, precenjena pojavo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA