Guns N’ Roses izveli hit grupe AC/DC, prvi put ikada na svom koncertu!

 
 ≫ 
  • 0

Gansi su izveli pesmu australijskih rokera na nastupu u Sevilji

Grupa Guns N’ Roses trenutno praši na evropskoj turneji, na kojoj, očekuvano, sviraju i pesme iznenađenja. Na svom nastupu u utorak uveče (7. jun) u Sevilji, u Španiji, poznata grupa je obradila jedan hit AC/DC. Ovog puta  "Back in Black", pšto se nikada ranije nije desilo na bilo kom njihovom koncertu.

Inače, pre nekoliko dana, Gansi su obradili pesmu AC/DC "Walk All Over You“ na početku turneje u Portugalu. Čini se da se baš trude da odaju počast australijskim rok legendama, koji su svojevremeno pozvali Eksela Rouza da peva sa njima na turneji.

Podsetimo, pevač Gansa je tada "uskočio" umesto Brajana Džonsona (pevača AC/DC), koji je tada bio primoran da ostane kod kuće zbog problema sa sluhom, piše consequence.net.

Snimak je osvanuo na Jutjubu.

Što se tiče evropske turneje, Guns N’ Roses neće nastupiti na prostoru bivše Jugoslavije. Najbliže što će nam prići biće u Pragu (18. juna), Minhenu (8. jula), Milanu (10. jula) i Beču (13. jula).

Kako zvuči kada Grupa Guns N’ Roses obradi hit grupe AC/DC, poslušajte i sami.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA