SevdahBABY i Ivana Vladović udružili snage u okviru projekta Balkanrock Sessions

 
 ≫ 
  • 0

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je sredinom prošle godine

Novi Balkanrock session je online, a kao gosti nam stiže SevdahBABY. Nova sezona online koncerata pod nazivom “Balkanrock sessions” je uveliko u toku i možete ih gledati bilo kada na Youtubeu.

Muzički producent Milan Stanković, naširoko poznatiji kao SevdahBABY, najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Osim kao producent aktivan je i kao DJ.

Njegovi DJ setovi su prepuni elektronike, ali ta raznovrsnost stilova uvek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim sint linijama. Iako pravi sjajnu klupsku muziku, za pravi utisak o njegovom stvaranju ipak treba čuti kako to sve zvuči sa bendom.

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je sredinom prošle godine koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i Moussaka, Obojeni Program, Bolesna Štenad, Ida Prester, Funk Shui, Igralom i Naked, dok u novoj sezoni do sada smo mogli da slušamo bendove Keni nije mrtav, Bullet for a Badman i Bas i Stega.

Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

Video: Zoki Šumadinac poslao jaku poruku Konstrakti

(Telegraf.rs)

Video: Stefan iz Priboja je na Floridi: Snimak kako izgleda SAD nakon najjačeg udara uragana Milton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA