Kad srpski Bočeli zapeva Cuneta: Nemanja Crnatović - Ljubav mi srce mori (Love&Live) (Uživo)

 
 
 ≫ 
  • 2

Ovaj pretalentovani momak, slep od rođenja, nadimak je i više nego zaslužio. A onda je zapevao i Cunetov vanvremenski hit i ostavio nas bez daha.

U čestim potragama za hvalospevima mediji znaju da pribegavaju mahom preuveličanim epitetima. Nemanja Crnatović, pretalentovani momak slep od rođenja nadimak "srpski Bočeli" je i više nego zaslužio, već izvođenjem pesme "Sincerita", u Love&Live studiju Telegraf musica. A onda je zapevao i drugi repertoari ostavio nas bez daha.

Danas poslušajte Cunetov vanvremenski hit "Ljubav mi srce mori", a narednih dana iz naše "Love&Live" "muzičke kuhinje" počastićemo vas i pesmama A što ćemo ljubav kriti i Piješ sine.

Vokal: Nemanja Crnatović

Gitara: Ivan Zoranović Kiza

Klavir: Igor Kokić

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Evo kako je izgledalo snimanje i druženje s Nemanjom u Love&Live studiju:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Video: Tužni snimci potoplje Bosne i Hercegovine: Proglašeno stanje nesreće zbog obilnih padavina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA