Bajaga otkrio šta će svirati na humanitarnom koncertu 20. februara u Kombank dvorani

 
 ≫ 
  • 0

- Prihod ide za lečenje i pomoć deci i njihovim roditeljima, deci koja su obolela od karcinoma. Prave se apartmani za njih kada su u Beogradu, kada se leče, i kada zbog terapije moraju da budu tu - rekao je Bajaga

Kao što je poznato, u nedelju, 20. februara u Kombank dvorani u Beogradu, u 18 sati počinje humanitarni koncert pod imenom "Dete od snova". Na ovom događaju učestvovaće mnogo poznatih ličnosti, između ostalog i Momčilo Bajagić Bajaga.

- Prihod ide za lečenje i pomoć deci i njihovim roditeljima, deci koja su obolela od karcinoma. Prave se apartmani za njih kada su u Beogradu, kada se leče, i kada zbog terapije moraju da budu tu - rekao je Bajaga gostujući u emisiji "Beogradska hronika na RTS-u i otkrio šta će svirati:

- Idemo Saša Lokner i ja u Kombank dvoranu i odsviraćemo uz klavir pesmu "Od kada tebe volim" - rekao je muzičar.

Osim Bajage, nastupiće Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović i drugi.

Među učesnicima će se naći i plesni baletski ansambl na čelu sa Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine „Iskončići“, a svoje stihove posvećene koncertu „Dete od snova“ podeliće sa publikom i pesnik Marko Milošević.

Autorka Bojana Mašković je pesmu "Dete od snova" poklonila udruženju "Uvek sa decom" sa željom da se podstakne doniranje sredstava slanjem sms poruke 7175 na broj 7175, kao i gledanje spota na You Tube kanalu IDJ Kids, jer je sav prihod od pregleda takođe namenjen udruženju.

Veliki nastupaju za male borce, da teški dani ostanu iza njih i zato kupite kartu da čujete hitove omiljenih muzičara, a ujedno i pomognete deci kojoj je pomoć najpotrebnija.

Ulaznice za humanitarni koncert "Dete od snova" po cenama od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara, mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs. Ulaz za decu do 7 godina je besplatan, a za decu od 8 do 12 godina cena ulaznice je 800 dinara.

Realizaciju humanitarnog koncerta su podržali Ministarstvo kulture, GO Vračar i Kombank dvorana.

Inače, Bajaga je u gostujući u emisiji "Beogradska hronika" govorio  da je sa grupom imao 24 koncerta prošle godine u svim republikama bivše Jugoslavije, osim u Sloveniji. Posebno se seća punog Taša u julu 2021. godine.

Za ovu godinu, najavljuje zakazane koncerte u Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Švajcarskoj, Nemačkoj.

Video: Da li se iza Bajaginih pesama kriju istinite priče

(Telegraf.rs)

Video: Na moto-putu kod Gazele lančani sudar 8 vozila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA