Deo Džibonijeve pesme "Libar" napisala je pevačica na koju nikada ne biste pomislili

 
  • 0

Šta vama znače ove reči?

Zlatan Stipišić Džiboni ima veliki broj hitova, ali kada bi njegovoj mnogobrojnoj publici tražili da izdvoji samo jedan, verovatno bi većina odabrala "Libar". U ovoj pesmi postoji deo koji nije na jezicima sa prostora bivše Jugoslavije, a koji svi znaju.

Ovu deonicu, doduše, nije napisao Džiboni, već Martina Vrbos. Pevačica je tada bila vrlo mlada, imala je oko 17 godina, ali oni oštrog oka prepoznali su je u spotu.

Detalje je otkrila u emisiji "Amidži šou",

- Ja uopšte nisam mogao to da povežem. Bila si mala u spotu Džibonija za pesmu "Libar". Ona je jedna od devojaka iz "bube" - rekao je voditelj Ognjen Amidžić Martini Vrbos i potom otkrio da je Martina napisala čak i deo pesme, koji on lično zove "vilenjaci iz Gospodara prstenova".

Pevačica je objasnila kako je došlo do saradnje sa Džbionijem.

- Džiboni je produhovljen tip, to uvek prolazi. On je zvao, a ja sam bila klinka. Tražio je nešto što zvuči kako francuski, a nije francuski. Sve je bilo vrlo posebno - rekla je Martina, a zatim je u emisiji zapevala upravo taj deo.

- Šta znači ovo što si ti otpevala? - pitao je Ognjen.

- Uvek je bilo da pustiš slušaocima da sami odrede šta im to znači. Kada bih ti ja rekla šta meni znači, ta pesma mi izgubila smisao - rekla je Martina kroz smeh.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA