Zvonko Bogdan uz tamburaše i pesmu proslavio 80. rođendan

Bilo je veselo na salašu Zvonko Bogdan

  • 9
Zvonko Bogdan Printskrin: RTS

Muzička legenda Zvonko Bogdan je u sredu, 5. januara, napunio 80 godina. Poznati pevač je, kako dolikuje, proslavio svoj jubilarni rođendan uz tamburaše i pesmu.

Sve se odigralo na salašu koji nosi njegovo ime - Zvonko Bogdan. Bilo je veselo, vladala je odlična atmosfera.

- Oni uzmu moj rođendan za razlog da se okupe, a onda ja nadrljam! Ja ne slavim ni jedan rođendan, ali se uvek nađe neko ko slavi moj rođendan, ja moram biti taj koji ih zabavlja. Ali mogu ti reći da mi nije teško, imam prakse - rekao je Zvonko Bogdan za RTS.

Zvonko Bogdan Zvonko Bogdan Printskrin: RTS

Kako je naveo, nema poslebnih rođendanskih želja.

- Najveća čast koja mi se mogla desiti za ove godine, što smo sačuvali sve ono čime sam se počeo baviti. To nije bilo jednostavno. Znači, 50-60 godina radimo isti posao, istu vrstu muzike čuvamo - rekao je poznati pevač.

I saradnici su imali reči hvale o Zvonku Bogdanu.

- Zvonko Bogdan je uradio nešto što je najznačajnije za nas tamburaše, a to je što je stvarao novu popularnu tamburašku pesmu - rekao je tamburaš Marinko Piuković.

Zvonko Bogdan Zvonko Bogdan Printskrin: RTS

- Zaista mogu da kažem da je sa njim svaka muzička priča, svaka svirka jedan poseban događaj. Zvonko Bogdan je naš Frenk Sinatra - rekao je tamburaš Nikola Jaramazović.

Zvonko Bogdan Zvonko Bogdan Printskrin: RTS

Zvonko Bogdan, koji je poznat po tome da drži fantastične koncerte, kaže.

- Ako nas posluži sreća i zdravlje, nadam se da ćemo još pokušati da zadovoljimo jedan broj mladih ljudi koji stalno žele da nas čuju i da vide kako je to izgledalo nekada, a mi to ljubomorno čuvamo - zaključio je muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    8. januar 2022 | 13:26

    Srecan rodjendan Zvonko svako du dobro ✨✨🍀❤️ obozavam ga a i Tamburaše 😍✨✨✨ Ne moze se uhvatiti senka... od zivota sto k'o Dunav tece jer je zivot i svetlo i tama nekom jutro, a nekome vece✨✨✨✨ Ko te ima taj te nema ko te nema taj te sanjaaaa ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemas...❤️✨✨✨

  • Mačak

    8. januar 2022 | 12:58

    Srećan rođendan velikom čoveku i umetniku... Neka mu Bog podari zdravlje, a Srbija najveće državno odlikovanje... Zaslužio je...

  • Djura

    8. januar 2022 | 12:48

    Srećno Zvonko i samo napred .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA