Hollywood Undead - petorka pod maskama jula 2022. na Tašmajdanu

Novogodišnja akcija za fanove - od danas do 31. decembra niža cena karte za parter

  • 0
Hollywood Undead Foto: Hollywood Undead promo

Najpoznatiji rap rock bend Hollywood Undead nastupiće 2. jula 2022. na stadionu Tašmajdan, kao predgrupa benda Five Finger Death Punch, tako da će publika tokom jedne večeri moći da uživa u dva koncerta svetski poznatih bendova.

Ovim povodom, fanovi oba benda imaće priliku da do kraja godine ulaznice za parter kupe po specijalnoj ceni od 4.900 dinara. Ulaznice za koncerte hevi metal i rap rok senzacije mogu se kupiti preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs, a cena za tribine je 3.900 dinara.

Hollywood Undead je dobro poznat beogradskoj publici koju su oduševili na svom prvom koncertu u Beogradu 2018. godine. Poznati su po originalnim maskama i veoma energičnom nastupu, koji će biti prava uvertira za hevi metal senzaciju FFDP, koji će po prvi put nastupiti u Srbiji i ovo će biti jedini njihov koncert u regionu.

Hollywood Undead Foto: Hollywood Undead promo

Bend je osnovan 2005. godine, a sa neviđenim uspehom su krenuli ka mejnstrim dominaciji ispod radara. Od prvog dana su prkosili žanrovskim granicama, te su integrisali rep, rok i elektroniku, a njihova debi pesma "Swan Songs" je već 2008. godine postala platinasta. Nastavili su sa ređanjem hitova, a njihove pesme su se vrlo brzo našle i u vrhu Bilbordove Top liste. Broj pregleda njihovih pesama na Spotify-u i You Tube-u je dostigao čak dve milijarde pregleda. Svi koncerti na poslednjoj turneji, tokom koje su nastupali na četiri kontinenta, su bili rasprodati.

Zajedničko za FFDP i Hollywood Undead su specifični scenski nastupi koji predstavljaju velike pirotehničke predstave i zato su oni idealna kombinacija za spektakl koji očekuje publiku na Tašmajdanu 2. jula 2022. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA