Živa je i rešila da ujeda: Pop pank princeza Avril Lavinj objavila novi singl

 
 ≫ 
  • 0

Kako vam se dopada?

Pop punk princeza dvehiljaditih i vlasnica svetskog hita “Sk8er boi”Avril Lavinj objavila je novi singl “Bite Me” na kojem gostuje i muzičar koji puni novinske stupce u poslednje vreme – Travis Barker iz Blink-182.

Pevačica je objavila deo snimka na TikToku prošle sedemice, a video je sakupio više od 10 milliona pogleda ua samo nekoliko dana.

– Uvek sam se divila Travisom radu – kaže Avril.

Prvi put radim s njim posle 15 godina i stvarno sam uživala da gledam kakav je kao producent danas. Proveli smo puno vremena pišući pesme i radeći na njima. Travis razume moju viziju, moj kreativni proces i ciljeve u ovoj fazi moje karijere, prenosi Headliner.

Pogledajte sada i kompletan spot za “Bite me”:

Podsetimo, o Avril, koja se posle ogromnog uspeha naprasno povukla s muzičke smene, godinama su kružile razne priče, između ostalog i ta da je već godinama mrtva i da je predstavlja imitatorka. Ta teorija je bila aktuelna godinama i prenosila je da je Avril posle naglog uspeha pala u depresiju, a u to vreme joj je preminuo i deda, pa je celu situaciju teško podnela. Navodno je pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani.

Pevačica na celu ovu priču nije imala komentar, ali pojedini medijski izvori navodili su da je svi ovi navodi čak i zabavljaju.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA