Iron Maiden, Imagine Dragons, Lady Gaga: Nova muzika spremna za striming

 
  • 0

Šta slušate ovih dana?

Imagine Dragons, Lady Gaga Lejdi Imgaine Dragons, Lady Gaga / Foto: Profimedia

I kvalitelt i kvatnitet - juče je na striming platforme stiglo mnogo dobre muzike.

Pre svega, pop zvezda Lejdi Gaga objavila je dugoočekivani i najavljivali remiks svog destog studijskog albuma „Chromatica“. Nakon nekoliko meseci šuškanja o tome da li će album zaista biti objavljen, pevačica je na svojim društvenim mrežama objavila kaver albuma, navodeći da će biti dostupan ovog petka, tačnije, trećeg septembra.

Originalna verzija albuma objavljena je u maju 2020. godine, nakon što je nekoliko puta odložena zbog pandemije koronavirusa.

Reper Drejk takođe je svoj novi studijski album „Certified Lover Boy“ objavio juče, tačnije, 3. septembra.

Album je prvobitno najavio u avgustu prošle godine. „Certified Lover Boy“ trebalo je da bude objavljen u januaru 2021. godine, ali je nekoliko puta odložen.

Debi singl „Laugh Now Cry Later,” postigao je veliki komercijalni uspeh.

Grupa Imagine Dragons i Iron Maiden takođe su juče objavili svoje nove albume. Imagine Dragons su nakon nekoliko godina muzičke pauze objavili album po imenu „Mercury – Act 1“, a Iron Maiden album „Senjutsu“.

"Senjutsu" je dvostruki, 17. studijski album, šest godina nakon posljednjeg izdanja “The Book Of Souls“.

Inspiraciju za novi album “Senjutsu” bend je preuzeo iz istoka, što prvenstveno potvrđuje sam naziv album koji bi u slobodnijem prevodu na japanskom označavao “taktiku i strategiju”. Spektakularna naslovnica albuma iza koje stoji Mark Vilkinson, inspirirana je samurajskom tematikom te je bazirana na ideji svestranog Stiva Harisa, basiste i osnivača Maidena. Novi dvostruki album tako dokazuje bendovu postojanu kreativnost uz maskotu Edija kao samuraja. S trajanjem od nešto manje od 82 minute, “Senjutsu” je dostupan kao dvostruki CD/trostruki vinilni album, baš kao i njihovo prethodno izdanje “The Book Of Souls” iz 2015. godine.

Novu muziku je premijerno predstavila i alternativna pop zvezda Čarli XCX.

Pesma „Good Ones“ prvi je solo singl mlade muzičke zvezde još od prošlogodišnjeg „How I’m Feeling Now.“ U saopštenju za medije, Čarli je rekla da pesma govori o slomljenom srcu i njenom tugovanju za prošlim ljubavima. Čarli singlom najavljuje i novi album.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA