Srđan Timarov u novoj pesmi Acarta: Poslušajte "Miholjdan"

 
 ≫ 
  • 0

"Srđanova boja glasa, dikcija, posvećenost i profesionalnost su doprinele da ova kompozicija zazvuči baš onako kako sam želeo i zamišljao", izjavio je Aleksandra Mitrović

Srđan Timarov Srđan Timarov / Foto: ATA Images

Gitarista, pevač i kompozitor Aleksandar Mitrović Acart objavio je novi singl "Miholjdan", koji je objavljen na istoimeni praznik, dok filmičnu kompoziciju upotpunjuje glumac Srđan Timarov kao narator, piše Headliner.

Na ovom singlu sam počeo da radim prošle godine u otprilike ovo doba, što je i jedan od povoda za naziv. Tekst sam pisao u jakom emotivnom naboju, izdrodilo se mnogo reči, i shvatam da bi pesma trajala 10 minuta ako bi sve bilo pevano. Na pamet mi pada da bi dobar deo teksta mogao da se donese naracijom/recitovanjem uz snažnu muzičku potporu i da bi kombinacija tih elemenata sjajno prenela emocije koje je ova pesma u meni, kao autoru, probudila - izjavio je Aleksandar Mitrović i dodao:

- U potrazi za nekim ko bi mogao da prenese ovaj tekst, preko kolege upoznajem Srđana sa kojim lako dogovaram saradnju na obostrano zadovoljstvo. Srđanova boja glasa, dikcija, posvećenost i profesionalnost su doprinele da ova kompozicija zazvuči baš onako kako sam želeo i zamišljao.

Acart trenutno snima album "Homo Ludens" na kome će se naći prethodno objavljene pesme Oj, vrbo, Lament, Kona, Nuklearni detlić i Miholjdan.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA