Požurite na koncert Zdravka Čolića u Kragujevac, očekuje vas istinski muzički spektakl

 
  • 2

Vrata se otvaraju već od 18h, a na ulazu u koncertni prostor biće postavljene higijenske barijere

Zdravko Čolić Foto: Aleksandar Kerekeš Keki

Legendarni Zdravko Čolić prvog dana leta, u subotu 20. juna u 20h, dolazi u Kragujevac gde publiku očekuje istinski muzički spektakl - neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala".

Međutim, mesta možda neće biti za sve zainteresovane, budući da je smanjen broj ulaznica u prodaji, kako bi se u cilju brige za zdravlje posetilaca ispoštovali propisi o međusobnom rastojanju.

Zdravko Čolić Foto: Live Production

Vrata se otvaraju već od 18h, a na ulazu u koncertni prostor biće postavljene higijenske barijere.

Sve je spremno kako bi u "Kneževom arsenalu", upečatljivom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, na svega nekoliko stotina metara od centra Kragujevca, publika mogla da uživa u koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su "Jedna zima sa Kristinom", "Zvao sam je Emili", "Ti si mi u krvi", "April u Beogradu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Pjesmo moja", "Stanica podlugovi", "Čija je ono zvijezda", "Okano", "Moja draga"...

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karte su rasprodate. Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac i Music Store-a.

(Telegraf.rs)

Video: Hrvatska: Pripreme za sprečavanje poplave u naselju Aljmaš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA